Smažené housenky nebo kůže z velryby: pět nejpodivnějších vánočních jídel | E15.cz
KoronaHelpdesk E15

Jak vydělat v těžkých časech

Více k tématu

Na Štědrý den se jedí i smažené housenky nebo kůže z velryby

Tomáš Stingl

Jako štědrovečerní pochoutku jedí lidé ve světě uzenou ovčí hlavu nebo tresku rozloženou na rosol. Komický nádech získala vánoční večeře v Japonsku, kde se na základě mystifikační reklamní kampaně naučili Japonci jíst smažená kuřata ve fast foodu. Seznamte se s pěti nejpodivnějšími vánočními jídly.

 

Pokračování článku patří k prémiovému obsahu E15
foto Roční předplatné 1899 Kč
Ušetříte 489 Kč oproti měsíčnímu předplatnému
Objednat
foto Čtvrtletní předplatné 499 Kč
Ušetříte 98 Kč oproti měsíčnímu předplatnému
Objednat
foto Měsíční předplatné 99 Kč
Cena 99 Kč platí pro první měsíc pro nové předplatitele. Další následující měsíc stojí 199 Kč.
Objednat
foto Darujte roční předplatné Náhled předplatného 1899 Kč Objednat
Firemní předplatné
Roční licence pro firmy a instituce
Printová verze E15
Předplatné printového deníku E15
Newsletter
Využijte služby
zasílání zpráv do vaší
e-mailové schránky!