Deník E15 vydává další exkluzivní magazín E15 Premium – Jak vyhrát budoucnost

Video placeholde

Jak vyhrát budoucnost, vám poradí letošní páté číslo magazínu E15 Premium, které vychází právě dnes. Jeho autoři se tentokrát zaměřili na to, jak firmy v Česku i ve světě využívají pro svůj byznys nejnovějších technologických inovací, jako jsou big data, internet věcí nebo umělá inteligence.

Postupné masové nasazování robotů a dalších novinek do výroby dokumentuje mimo jiné rostoucí počet začínajících firem, které na nových technologiích stavějí svůj byznys. Kde vzniká nejvíce start-upů? V jakých oborech jsou na špici jednotlivé země? Odpovědi nejen na tyto otázky čtenář najde na stránkách magazínu E15 Premium.

Že je oblast hi-tech skutečně speciální, potvrzuje v rozhovoru i nejúspěšnější český byznysmen v Silicon Valley Roman Staněk, který v současnosti buduje už třetí úspěšný byznys, společnost GoodData zaměřenou na firemní data. „V našem byznysu, který se absolutně mění každých šest měsíců, prostě musíte být paranoidní,“ říká.


Držet krok s technologií a vidět dopředu je pro byznys klíčové. V orientaci pomůže magazín E15 Premium Jak vyhrát budoucnost >>>


Pozornost soustředili autoři magazínu i na zdánlivě nejobyčejnější věc – mobilní telefon. Právě tato malá plastová krabička napěchovaná čipy je totiž symbolem dnešního světa moderních technologií. Svému tvůrci, společnosti Apple, přinesla jako prvnímu na světě tržní ocenění přes bilion dolarů. A v symbióze s ní vyrostli i další giganti – Amazon, Google, Facebook, Uber, Airbnb...

Mobilní telefon a aplikace s ním spojené hrají stále větší roli i v oblasti retailu. Pomáhají totiž obchodníkům shromažďovat data, z nichž pak zjistí nejen demografickou skladbu návštěvníků, jejich pohlaví, počet, ale i to, jak se pohybují po prodejně, případně kolik návštěvníků v obchodním centru jen zaparkuje, aniž obchod navštíví.

K tomuto tématu pořádá deník E15 spolu se zpravodajským portálem Info.cz odbornou konferenci SMART FUTURE, která se uskuteční již tento čtvrtek 18. října 2018 v nových multifunkčních prostorách Cubex Centra Praha. Na konferenci vystoupí renomovaní hosté z oblasti průmyslu, dopravy, logistiky a úspěšní čeští vizionáři, kteří prorazili ve věhlasném Silicon Valley. Přijďte si poslechnout mimo jiné jejich rady, co dělat, aby Česko udávalo směr v probíhající technologické revoluci.