Hyundai představuje novou cenovou politiku: výhodné ceny a řada nových benefitů

Zdroj: Hyundai Motor Czech

Od 1. července se automobilka Hyundai rozhodla zatraktivnit cenovou politiku, která nyní spočívá především ve výrazném snížení cen nových vozů, ale zároveň v široké nabídce benefitů, které mají zákazníci při pořízení nového vozu zcela zdarma.

Nová cenová politika má za úkol především představit silné stránky vozů značky Hyundai a přiblížit se ještě širšímu spektru potenciálních zákazníků. Například nejvíce poptávaný model v České republice Hyundai i30, který se vyrábí v Nošovicích u Frýdku-Místku, je nyní dostupný již od 319 990 Kč. Každý nový vůz totiž obdrží tzv. „Hyundai Prémii“, která se na ceně vozu značně promítne. U zmíněného Hyundai i30, a to včetně verze N, je tato prémie 40 000 Kč pro všechny nabízené stupně výbavy. Na nejoblíbenější evropský model Hyundai Tucson, který je též vyráběn v Nošovicích, se pak vztahuje prémie 50 000 Kč. Pořídit ho tedy můžete již od 449 990 Kč. Se stejnou prémií pak můžete počítat také u modelů i40, Santa Fe nebo IONIQ. Nejvyšší zvýhodnění – 60 000 Kč – je připsáno legendárnímu modelu Hyundai ix20, jehož výroba byla v květnu letošního roku ukončena a jedná se tak o prodej několika posledních kusů. Pořídit ho můžete již za 279 990 Kč. 

Výhodné ceny však nejsou to jediné, na co automobilka Hyundai od července láká. Spustila totiž tzv. „Dobu benefitovou“, která nabízí při koupi nového vozu velmi příjemné bonusy. Mezi ně se řadí například sada zimních kol zdarma, výhodné pojištění, splátky bez navýšení nebo tankovací a asistenční karta. K tomu je samozřejmě nutné započíst také dosavadní bonusy, jako 5letou záruku a asistenční služby u všech osobních automobilů zdarma.

Pro všechny vozy Hyundai platí možnost volby z několika způsobů financování s nulovým úrokem a nepřeplatíte tak ani korunu navíc. Zároveň je možné před poslední splátkou vyměnit stávající vůz Hyundai za nový. Možné je také využít produkt Hyundai Finance Pětinky, který nabízí variabilitu splácení. Je tak na každém, zda bude hradit splátky v intervalu 6, 9 nebo 12 měsíců od uzavření smlouvy. V případě, že nebudete chtít potýkat se starostmi spojenými se servisem vozu či jeho následným prodejem, nabízí se možnost využít zvýhodněný operativní leasing, který Hyundai nabízí jak pro soukromé osoby, tak podnikatele a firmy.