Jančura nabídne nákup jízdenek a letenek přes automaty Pay+

Radim Jančura u automatu Pay+

Radim Jančura u automatu Pay+ Zdroj: Student Agency

Nákup jízdenek v automatech Pay+
Nákup jízdenek v automatech Pay+ ve čtyřech krocích
3
Fotogalerie
Přepravní společnost Student Agency podnikatele Radima Jančury dnes zahájila spolupráci s provozovatelem sítě prodejních automatů Pay+, společností European Payment Systems. V automatech Pay+ jsou ode dneška k mání vnitrostátní a mezinárodní jízdenky na autobusy Student Agency express, vnitrostátní a mezinárodní jízdenky na vlaky IC RegioJet a v následujících dnech také letenky od Student Agency.

„Prodej prostřednictvím automatů Pay+ je pro nás nejlepší cesta, jak rozšířit distribuční síť o automatový prodej, bez nutnosti milionových investic do budování této sítě. Využili jsme dobře fungující, existující prodejní kanál, který navíc nabízí další služby a je i na místech, kde zákazníci tradičně chodí nakupovat,“ uvedl, “ majitel skupiny Student Agency Radim Jančura. V současnosti je zákazníkům k dispozici víc než 50 automatů Pay+ například v nákupních galeriích nebo obchodních řetězcích.

Student Agency se loni dařilo:

„Postupně budeme společně rozšiřovat tyto automaty do dalších míst, kde vidíme potenciál získání dalších zákazníků,“ dodal Jančura. Automaty Pay+ budou viditelně označeny logem Student Agency.

„Spoluprací se Student Agency dostáváme do našich automatů další typ služby, po kterých je na trhu výrazná poptávka,“ říká Sergey Kosyakov, ředitel společnosti European Payment Systems.

Nákup jízdenek Student Agency a RegioJet, stejně jako letenek není přitom zatížen žádným poplatkem navíc oproti standardnímu prodeji na jiných prodejních místech. Jízdenky na autobusy Student Agency express a vlaky RegioJet jsou navíc – vzhledem k tomu, že se jedná o samoobslužný prodej – nabízeny za výhodné internetové ceny. Například jízdenka na vlak Praha – Ostrava vlakem RegioJet tak vyjde na 295 korun, stejně jako při nákupu na internetu.

Zákazník je při nákupu veden českými pokyny na displeji – od výběru trasy, na které chce cestovat, přes výběr spoje až po platbu. Platba může být uskutečněna v hotovosti přímo u terminálu a během následujících dnů také prostřednictvím platební karty. Po zaplacení je cestujícímu vytištěna platná jízdenka.