Soutěž Zlatá koruna jde do finále – dejte hlas svému nejoblíbenějšímu finančnímu produktu

Zdroj: pdMEDIA s.r.o.

Využíváte bankovních služeb, máte půjčku, hypotéku, pojištění, zajímáte se o investice? Pokud ano, jistě uvítáte možnost hlasovat pro svoji oblíbenou finanční službu v letošním jubilejním 20. ročníku soutěže Zlatá koruna.

Zlatá koruna je soutěž, ve které se každoročně rozhoduje o nejlepších produktech českého finančního trhu. Produkty hodnotí nejen 400 odborníků z Finanční akademie Zlaté koruny, ale hlasuje pro ně také veřejnost. Odborníci hodnotí produkty v produktových kategoriích a veřejnost rozhoduje o nejoblíbenějších finančních produktech ve dvou anketách. Jsou to Cena veřejnosti a Cena podnikatelů, v obou těchto kategoriích se vyhlašují tři produkty s nejlepším umístěním a ty pak obdrží Zlatou, Stříbrnou nebo Bronzovou korunu.

„Za celou historii Zlaté koruny jsme v soutěži obdrželi už hodně přes milion hlasů,“ říká Pavel Doležal, zakladatel a ředitel Zlaté koruny. „Jsme za to moc rádi, protože veřejnost nám tímto způsobem dává najevo své názory. Je to nesmírně důležité, vždyť finanční produkty jsou určeny především jí! Věříme, že výsledky budou i v tomto ročníku určitým vodítkem při rozhodování, které finanční produkty zvolit. Při tak vysoké současné inflaci bude důležité udržet si nejen pevné nervy, ale i finanční zázemí,“ dodává.

Hlasovat ve veřejných anketách je možné do konce května na webu www.zlatakoruna.info.

Soutěž pro hlasující

Hlasující mají možnost zodpovědět při hlasování tipovací otázku a zařadit se tak do soutěže o zajímavé ceny od partnerů soutěže. Vyhrát lze například plné stipendium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM), šperky dle vlastního výběru z dílny JK Jitka Kudláčková, voucher na víkend s elektromobilem od energetické společnosti ČEZ a další hodnotné ceny.

Zlatá koruna však pro veřejnost nepořádá pouze soutěž finančních produktů, ale také flexibilní, rychlou a bezplatnou poradnou Peníze v roušce.

Odborníků z Finanční akademie se můžete zeptat na cokoli z oblasti finančních záležitostí a produktů, co vás momentálně zajímá či trápí na  www.penizevrousce.cz.

pdMEDIA s.r.o.

Cena podnikatelů

Pro nejoblíbenější finanční produkty určené podnikatelům hlasujte zde.

Cena veřejnosti

Pro nejoblíbenější finanční produkty určené veřejnosti hlasujte zde.

Nebo můžete vybrat svůj oblíbený produkt a hlasovat pro něj přímo zde:

Aplikace MONETA Smart Banka MONETA Money Bank

Běžný účet Air Bank Air Bank

Běžný účet Tom Plus - zcela ZDARMA a bez podmínek s neomezenými výběry hotovosti ze všech bankomatů v ČR i v zahraničí ZDARMA MONETA Money Bank

Běžný účet ZDARMA A BEZ PODMÍNEK s výběry po celém SVĚTĚ ZDARMA Equa bank

Comfort PLUS: povinné ručení i havarijní pojištění v jednom Generali Česká pojišťovna

ČSOB Drobné Československá obchodní banka

ČSOB dynamický účastnický fond ČSOB Penzijní společnost

ČSOB Plus Konto Československá obchodní banka

ČSOB Premium Karta Československá obchodní banka

ČSOB Premium Konto Československá obchodní banka

ČSOB Smart s jedinečnou virtuální asistentkou Kate Československá obchodní banka

Fio osobní účet bez poplatků Fio banka

Generali Fond globálních značek Generali Investments CEE

George v mobilu Česká spořitelna

CHYTRÝ účet ZDARMA BEZ PODMÍNEK S VÝBĚRY ZDARMA VŠUDE na světě, slevou až 30 % při placení kartou a okamžitými platbami Raiffeisenbank

Mobilní eKonto: všechny produkty BEZPEČNĚ a JEDNODUŠE pod palcem na jednom místě pro občany i podnikatele Raiffeisenbank

MŮJ MAJETEK Generali Česká pojišťovna

MŮJ ŽIVOT Generali Česká pojišťovna

Povinné ručení s digitální asistencí Generali Česká pojišťovna

Stavební spoření - tarif Aktiv ČSOB Stavební spořitelna

*produkty jsou řazeny abecedně