Vyzkoušejte PREMIUM+ a dostaňte se jako první k exkluzivnímu obsahu

Zdroj: CNC

Odemkněte si zákulisní informace, byznys analýzy a rozhovory s lidmi, kteří mají vliv a další exkluzivní obsah na E15. S předplatným PREMIUM+ navíc získáte přístup k placenému obsahu na webech iSport, Živě nebo Reflex a k dalším více než 40 titulům online a bez reklam. Vyzkoušet předplatné můžete už za 1 korunu měsíčně. 

PREMIUM+ nabízí nejen ekonomické zpravodajství a analýzy E15. Můžete si přečíst také reportáže z testování vozidel na Auto.cz, které pocházejí z tištěného týdeníku Svět motorů, novinky o počítačích, internetu a moderní technice na webu Živě.cz či politické komentáře a kauzy týdeníku Reflex. Dále jsou tu novinky a fotogalerie ze světa celebrit na Blesk.cz a pro ženy máme poradenství v mateřství na webu Maminka.cz. Z takto širokého obsahu internetové služby PREMIUM+ si může vybrat opravdu každý.

Četba čehokoliv na iKiosek.cz

Vedle přístupu do placených sekcí osmi webů je součástí balíčku volné čtení elektronických verzí všech časopisů CZECH NEWS CENTER, které jsou dostupné v e-shopu iKiosek.cz. Patří sem nejen již zmiňované tituly, ale také například Auto TIP, Computer, pro děti oblíbené ABC, Sluníčko, Mateřídouška a (nejen) pro ženy časopisy Dieta, F.O.O.D., Moje psychologie a další –  celkem 37 titulů za jedno společné předplatné! Digitální obsah lze číst z libovolného zařízení –  na počítači, v telefonu či tabletu.

Podrobné informace s možností se okamžitě začíst do některého z titulů CNC získáte na https://premium.ikiosek.cz.