AXA – po desáté v řadě globální značkou číslo jedna mezi pojišťovnami

Zdroj: skupina AXA ČR a SR

AXA se v žebříčku nejlepších globálních značek Interbrand, vydaném minulý týden, umístila desátý rok v řadě jako nejlepší značka z oboru pojišťovnictví.

„Za tímto výsledkem stojí především profesionalita a nasazení našich lidí, zaměstnanců a vlastní obchodní služby, ale i našich externích partnerů. Ty se ve spojení s kvalitou nabízených služeb a produktů promítají do spokojenosti a retence našich klientů,“ komentoval toto skvělé umístění v žebříčku Robert Gauci, generální ředitel AXA ČR & SK.

To, že je AXA dlouhodobě nejlepší značkou mezi pojišťovnami, je pro ni podle Gauciho velkým závazkem. Podle jeho slov bude celá skupina i nadále usilovat o to, aby byla pro své klienty skutečným partnerem při řešení různých životních situací.

„Díky inovacím a technologiím se můžeme klientům ještě více přiblížit a společně vytvářet nová řešení. Taková, která jim usnadní každodenní situace, se kterými se potkávají, a umožní jim žít lepší život,“ dodal Gauci.

Jedná se tak o další příznivou zprávu pro skupinu AXA, která letos oznámila výtečné pololetní výsledky na českém i slovenském trhu, na nichž plánuje další investice do rozvoje svého podnikání a značky.