Česká pojišťovna mění šéfa, od září ji povede Roman Juráš

Finanční arbitr v minulých dnech po téměř čtyřech letech řízení rozhodl o neplatnosti smlouvy investičního životního pojištění České pojišťovny

Finanční arbitr v minulých dnech po téměř čtyřech letech řízení rozhodl o neplatnosti smlouvy investičního životního pojištění České pojišťovny Zdroj: Profimedia.cz

Roman Juráš
Marek Jankovič
3
Fotogalerie

Generálním ředitelem a předsedou představenstva České pojišťovny bude od září Roman Juráš. Vedení pojišťovny přebírá od Marka Jankoviče, který ji vedl od poloviny roku 2015. Jankovič zůstává do konce letošního roku členem představenstva. 

Juráš bude současně působit i v roli manažera skupiny Generali v ČR. Do České pojišťovny přichází ze Slovenska, kde z pozice generálního ředitele a předsedy představenstva vedl slovenskou pojišťovnu Generali. Pojišťovna je součástí skupiny Generali, jednoho z největších poskytovatelů pojištění v Evropě.

Provozním ředitelem České pojišťovny bude jmenován Jiří Doubravský, pozici obchodního ředitele bude zastávat Pavel Mencl. Juráš, Doubravský a Mencl doplní k 1. červenci představenstvo České pojišťovny.

Připravujeme podrobnosti.