mBank přesune své call centrum do Prahy

call centrum

call centrum Zdroj: profimedia.cz

Nejstarší tuzemská nízkonákladová banka mBank do konce roku přestěhuje své call centrum pro Českou a Slovenskou republiku z polské Lodži do Prahy. „Vyhlédli jsme si jedno místo na Praze 8 poblíž naší centrály a do konce roku bychom je [pracovníky call centra] chtěli přestěhovat do Prahy,“ řekl deníku E15 generální ředitel mBank Roman Truhlář.

Truhlář si od call centra v Praze slibuje lepší kontakt s potřebami klientů, kterým se bude banka přizpůsobovat. „Když nám bude více klientů volat, že nerozumí něčemu v naší nabídce, i když jsme si mysleli, že je vše srozumitelné, budeme to muset ještě zjednodušit,“ vysvětluje Truhlář.

Roman Truhlář: Letošní výsledky mBank budou příjemným překvapením

zahájila provoz na podzim roku 2007, první kvartální zisk ale vykázala až v letošním prvním čtvrtletí, kdy dosáhla hrubého zisku 20 milionů korun. V nedávném rozhovoru pro deník E15 Truhlář přiznal, že bezpoplatkové bance se špatně dostává z pořáteční ztráty, kterou vytvořila masivní marketingovou kampaní při vstupu na trhu na podzim 2007. Letošní hospodářský výsledek však podle Truhláře bude pro všechny příjemným překvapením.