Podílejte se na ziscích známých firem - investujte

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Fio

Pokud nechcete, aby vaše peníze ležely ladem, a úroky na vkladech vám připadají příliš nízké, zkuste investovat on-line. Pro otestování vašeho investorského talentu je zde demoúčet e-Broker. Investování nemusí být tak obtížné, jak se na první pohled zdá.

Investování vám dává možnost rozhodovat o vašich penězích samostatně. Vy rozhodujete, jaké akcie či jiné investiční nástroje nakoupit nebo prodat. Akcie nabízejí perspektivu vysokého výnosu, můžete se podílet na ziscích firem, které si vyberete. K dispozici jsou i tituly, jejichž majitelé inkasují každým rokem podíl na zisku společnosti - dividendu.

Pro výběr správné investice jsou vám k dispozici nejen vhodné nástroje v aplikaci e-Broker, kterou získáte k přístupu na burzu s aktuálními kurzy zdarma, ale i zpravodajský servis makléřů a analytiků Fio banky, stejně jako investiční doporučení a modelová portfolia. Nové TradeFio Vám ukáže, jak můžete na kapitálových trzích aktivně spravovat finanční prostředky. Chcete-li se nechat inspirovat, je určeno právě pro vás.

S Fio bankou můžete začít investovat bez peněz a bez rizika pomocí demoúčtu, který vám zdarma na jeden měsíc poskytne přístup na burzu on-line. Můžete se tak přesvědčit, že ovládání aplikace je stejně jednoduché jako obsluha vašeho účtu přes internetbanking, vyzkoušet dostupné funkce pro začínající i pokročilé investory, zkusit v reálném čase fiktivně investovat a pozorovat, jak se vám daří.

Začněte zde!