Sjednání půjčky už nemůže být snazší

Zdroj: mBank

Kdo uvažuje o půjčce, měl by si promyslet spoustu věcí: na co si ji chce vzít, kolik si skutečně potřebuje půjčit a zda ji zvládne splatit. Když už ale vyhodnotí, že je to v dané situaci nejlepší řešení, chce mít peníze na účtu snadno a rychle.

Není se čemu divit. Zvykli jsme si mít vše hned, tak proč by to v tomto případě mělo být jinak. Máme pro vás dobrou zprávu. Půjčku lze v dnešní době získat za pár minut on-line z pohodlí domova. Například o mPůjčku Plus od mBank můžete požádat v mobilní aplikaci, internetovém bankovnictví nebo přímo na webu banky. Finance můžete získat na malé i velké věci – od 10 000 nově až do 1 000 000 Kč na cokoliv. Úvěr si ale můžete sjednat i na pobočce a pro ty, kdo se nechtějí zdržovat její návštěvou, je tu mLinka. Jejím prostřednictvím se spojíte se specialistou na osobní půjčky, se kterým vše vyřídíte během jednoho telefonátu.

Navíc klienti, kteří si pravidelně zasílají příjem na běžný účet u mBank, nemusejí dokládat žádné další dokumenty, kterými by jej prokázali. V jejich případě se jedná o předschválenou nabídku, která má ještě další výhodu – peníze přistanou na účtu do 8 minut. mBank nyní zjednodušila celý proces i pro ty, kteří mají hlavní účet u některých jiných bank. U půjčky do 250 000 Kč totiž rovněž nemusejí nic dokládat, mBank si se souhlasem klienta příjem ověří v dané bance sama – získá přitom pouze ty informace, které potřebuje k jejímu vyřízení.

Máte více půjček? Slučte je

Může se také stát, že budete mít více půjček najednou. Každá z nich má ovšem jiné podmínky, platí se v jiný den a také vysoké splátky zbytečně ukrajují rodinné finance. V rámci konsolidace či transferu půjček z jiné banky k mBank si snížíte úrokovou sazbu o 2 %. Ušetřit tak můžete průměrně až 20 000 Kč, a navíc budete splácet jen jednu půjčku. Také vás potěší, že si můžete nastavit novou délku splácení, měsíční částku nebo den splátky a splatnost půjčky, jak vám vyhovuje. A pokud klient kromě konsolidace potřebuje i nějaké peníze navíc, je možné úvěr navýšit.

Nezapomeňte na pojištění

Chcete mít jistotu, že dokážete splácet i v případě nemoci či ztráty zaměstnání? U mBank si můžete tuto schopnost pojistit. „Díky tomu budete mít jistotu, že nevystavíte sebe ani svou rodinu finanční zátěži vyplývající ze závazku splácet poskytnutou půjčku. Pojištění vyřídíte snadno přímo při žádosti o osobní půjčku nebo kdykoliv v průběhu jejího trvání. Být zodpovědný a snažit se předcházet nepříjemným situacím je důležité,“ vysvětluje Petr Král, produktový manažer spotřebitelských úvěrů mBank. Pokud se totiž pojistíte, mBank za vás v případě nemoci či ztráty zaměstnání zaplatí jednu měsíční splátku a k tomu vám pošle peníze ve výši měsíční splátky na pokrytí výpadku příjmů.

Více informací na www.mbank.cz