Zakladatelé Avastu vzdali rozvoj největší sítě zubních klinik v Česku, prodali svůj podíl

Fond R2G je family office zakladatelů Avastu Boušky a Kučery a průmyslníka Oldřicha Šlemra. Na fotce jsou spoluzakladatelé Avastu Eduard Kučera a Pavel Baudiš.

Fond R2G je family office zakladatelů Avastu Boušky a Kučery a průmyslníka Oldřicha Šlemra. Na fotce jsou spoluzakladatelé Avastu Eduard Kučera a Pavel Baudiš. Zdroj: Tomeš Michael / E15

Fond R2G Pavla Baudiše, Eduarda Kučery a Oldřicha Šlemra se zbavil majoritního podílu v největší síti stomatologických klinik v Česku Czech Dental Holding. Na fotce jsou spoluzakladatelé Avastu Eduard Kučera a Pavel Baudiš
Důvodem prodeje byly podle zdroje deníku E15 pandemické dopady na byznys. Prodejní cena ze stejných příčin dosáhla jen desítek milionů korun. Na fotce je spoluzakladatel Avastu Pavel Baudiš.
3
Fotogalerie

Skupina R2G Pavla Baudiše, Eduarda Kučery a Oldřicha Šlemra se zbavila většinového podílu v největší síti stomatologických klinik v Česku Czech Dental Holding. Důvodem prodeje byly podle zdroje deníku E15 pandemické dopady na tento byznys. Prodejní cena ze stejných příčin dosáhla jen desítek milionů korun. Firma nebyla v ideální kondici ani v době, kdy ji skupina ovládla, na její restrukturalizaci najala zkušeného manažera.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!