LeasePlan Go už oslovil stovky podnikatelů

LeasePlan Go už oslovil stovky podnikatelů

LeasePlan Go už oslovil stovky podnikatelů

Jednatel společnosti Rolling Mobile Zdeněk Schneider se stal prvním uživatelem nového produktu LeasePlan Go určeného malým firmám a žinostníkům. Klíčky od nového vozu převzal na konci července.

LeasePlan Go poskytuje dlouhodobou správu vozidel, při níž společnost LeasePlan garantuje náklady na jejich provoz po celou dobu kontraktu, tedy dva roky až pět let. Zájemci si prostřednictvím e-shopu www.LeasePlanGo.cz mohou zadat auto do výroby, objednat skladová vozidla od prověřených dealerů anebo využít jejich akčních nabídek.

LeasePlan Go už oslovil stovky podnikatelůLeasePlan Go už oslovil stovky podnikatelů

Zákazníci LeasePlan Go platí konstantní měsíční splátku. LeasePlan garantuje zůstatkovou cenu vozu, zákazník tedy zaplatí ve splátkách pouze rozdíl mezi pořizovací cenou automobilu po slevě a jeho cenou na konci smlouvy. Splátka obsahuje i všechny sjednané služby: pojištění auta a jeho předepsaný servis, sezonní pneumatiky, dálniční známku, vystavení palivové karty, non-stop asistenční službu a podobně. Služby LeasePlan nabízí v přednastavených balíčcích a jejich cenu rovněž garantuje po celou dobu smlouvy. Všechna auta jsou nabízena za zvýhodněných podmínek. Totéž platí i pro služby.

Jenom pro porovnání: při pětiletém finančním leasingu vás třeba Škoda Octavia 1.6 TDI 77 kW ve verzi Ambition vyjde přibližně na 10 720 korun bez DPH. Při úvěru si musíte připravit 9808 korun a vůbec nejdražší je, když si auto koupíte za hotové – vyjde vás každý měsíc na 12 849 korun. Pokud ale využijete LeasePlan Go, bude vás stejný vůz stát měsíčně pouhých 6800 koruny.

Škoda Octavia 1.6 TDI 77 kW, AmbitionŠkoda Octavia 1.6 TDI 77 kW, Ambition