OBRAZEM: Komfort lze najít i v obytných autech. Podívejte se na ta nejluxusnější

Magellano

Magellano Zdroj: Auto.cz

Concorde Centurion
Concorde Centurion
Concorde Centurion
Concorde Centurion
Concorde Centurion
24
Fotogalerie

Obytné vozy můžou poskytnout luxus podobný pětihvězdičkovému hotelu. Dokonale vybavené místnosti u těch nejlepších většinou stojí na kamionové konstrukci. Majitelé si ale musí za komfort hodně připlatit.

Nabídka obytných vozidel je rok od roku pestřejší a výrobci hledají stále nové cesty, jimiž chtějí přilákat zákazníky právě ke svým produktům.

V případě menších modelů se většinou snaží nabídnout neotřelá a přitom plně funkční řešení, která umožní maximální využití omezeného vnitřního prostoru. Větší modely k nim pak přidávají prvky zvyšující komfort na palubě.

Kapitolu samu pro sebe ovšem představují obytná vozidla, jejichž základem jsou těžké nákladní automobily a autobusy. Tyto vozy se nemusí nutně omezovat pouze na pohyb po zpevněných vozovkách luxusem, který nabízejí ve svých interiérech, se mnohdy vyrovnají komfortu pětihvězdičkových hotelů.

Z pestré palety výrobců si můžete prohlédnout pětici, která reprezentuje evropskou i severoamerickou produkci a dokazuje, že luxus skutečně velkého obytného vozidla si lze užívat i mimo zpevněné vozovky.

Celý článek čtěte na Auto.cz >>>