Jak vypadá IT v úspěšných firmách?

Jak vypadá IT v úspěšných firmách?

Jak vypadá IT v úspěšných firmách?

Víte, jak vypadá firemní IT ve společnostech vedených úspěšnými manažery? Myslíte si, že investují statisíce do vlastního hardwaru a softwaru, aby si zajistili dostatečný komfort a výkonnost? Právě, že naopak. Hledají vždy nejlepší řešení, které je k ničemu nezavazuje a zároveň jim poskytne moderní vybavení poslední doby.

Právě takové řešení existuje i u nás a co je hlavní, funguje. Služba společnosti MyCom Solutions - IT řešení na míru - je sestavená dle individuálních potřeb každé firmy.
V rámci služby využíváte všech svých programů jako doposud. Zajištěn je nezbytný software pro všechny zaměstnance, licence programů, vše je udržováno neustále aktuální a aktualizované. K dispozici je plnohodnotná podpora (vzdálená i v místě zákazníka). Zálohování probíhá automaticky a je možná i tzv. dvojitá záloha. A to vše bez jakýchkoliv investičních nákladů!

Cloudové řešení za dobu své existence získalo pověst minimálně poruchového a jednoho z nejspolehlivějších řešení vůbec.

Garantovaná je dostupnost služby 99,9%. Přenesením své kanceláře do cloudu uživatel získá neomezenou možnost připojování se odkudkoliv a kdykoliv a to pouze za použití běžného připojení k internetu. Velkou výhodou je neomezený výkon a kapacita úložiště, obojí se dokáže flexibilně přizpůsobovat potřebám uživatele.

Zabezpečení služby funguje na velmi vysoké úrovni srovnatelné se zabezpečením dat ve státních institucích nebo bankách. Nebudeme vás zatěžovat pojmy jako šifrování, firewall, VPN atd. Maximální zabezpečení je prostě základ.

Počítač za 200 korun?

Investovat velkou část svého zisku zpět do IT je hezké, ale má minimální návratnost. V MyCom Solutions je možné náklady na IT rozplánovat i na několik let dopředu. A to všechno s garancí, že to za smluvenou částku bude perfektně fungovat. Celkově je možné ušetřit až 50% celkových nákladů.

Každý leader by měl mít náklady pod palcem. V rámci služby je dostupný pronájem pracovní stanice pro Vaše zaměstnance a to už od 200 Kč za měsíc. Připojit nového zaměstnance ještě nikdy nebylo snadnější a méně nákladné.

Nechte si sestavit ZDARMA rozbor současného IT prostředí a zjistěte, kolik byste mohli přechodem k MyCom Solutions ušetřit.

Buďte leader a nenechte své IT řídit váš byznys!
Navštivte www.mycom.cz a zajistěte svému IT nesmrtelnost již dnes.