NEMUSÍTE CHODIT NA FASHION WEEK…FASHION DESIGNÉŘI PŘIJDOU K VÁM!

Mária Štraneková, Kolekce Phala

Mária Štraneková, Kolekce Phala

STYL KABO – veletrhy plné unikátních módních přehlídek! Srpnové veletrhy módy, obuvi a koženého zboží STYL a KABO otevřou své brány na brněnském výstavišti v neděli 21. srpna již po osmatřicáté. Pro odborné návštěvníky a obchodníky z textilní a obuvnické branže je připraveno více jak 300 vystavovatelů představit své nové výrobky a kolekce připravené na trh pro období jaro léto 2012. Mnozí z nich vystavují své značky a kolekce v Brně a v České republice vůbec poprvé.

Expozice jednotlivých vystavovatelů budou po celou dobu trvání veletrhu doplněny bohatým doprovodným programem skládající se z módních přehlídek, odborných seminářů, soutěží a doprovodných expozic.

OCHUTNÁVKA Z DOPROVODNÉHO PROGRAMU:

Hlavním těžištěm budou módní přehlídky. V pavilonu F budou probíhat prezentace kolekcí prádla a plavek LINGERIE & SWIMWEAR SHOW a v pavilonu V kolekce klasické módy STYL SHOW, které doplní unikátní autorské přehlídky návrhářů!

Představíme vám magickou „desítku“ českých a slovenských návrhářů! deset originálních autorských kolekcí…
deset uznávaných módních návrhářů…
deset různých pohledů na módu a design…

Deset unikátních přehlídek renomovaných módních návrhářů představí svoje aktuální kolekce na veletrhu STYL v pavilonu V. Přehlídky jsou rozděleny na tzv: „mužský“ a „ženský“ pohled na design a módu.

V neděli 21. srpna 2011 ve 13.00 h na přehlídkovém mole v pavilonu V představí na přehlídce TOP DESIGNER STARS – MEN! své aktuální kolekce pětice módních návrhářů Marcel Holubec, Pavel Jevula, Petr Kalouda, Lukáš Kimlička a Brice Mensah.

Brice Mensah, kolekce Hang On, I´ll just slip something on!...Brice Mensah, kolekce Hang On, I´ll just slip something on!...

Jsou to návrháři, jejichž jména znamenají v českém designu jedinečnost, osobitost a kreativitu a jsou držiteli titulů soutěže TOP STYL DESIGNER (VÝTVARNÍK SEZÓNY) z let 2002 – 2010, který jim pomohl odstartovat módní kariéru.

Lukáš Kimlička, kolekce BlueLukáš Kimlička, kolekce Blue

V úterý 23. srpna 2011 ve 13.00 h na přehlídkovém mole v pavilonu V představí pět známých módních návrhářek své autorské kolekce v unikátní přehlídce TOP DESIGNER STARS – WOMEN!, která bude protipólem nedělní přehlídky kolekcí návrhářů – mužů. Eva Brzáková, Iveta Řádková, Mária Štraneková, Miroslava Talavašková a Lada Vyvialová jsou renomované návrhářky, jejichž jména a módní značky jsou v českém designu již zavedené nebo mají velmi dobrý start a jsou to mimo jiné laureátky soutěže TOP STYL DESIGNER (VÝTVARNÍK SEZÓNY) z let 1998 - 2008. Jejich kolekce odrážejí nejen aktuální design, ale vyznačují se nositelností, luxusními materiály, jsou nabity ženskostí a zároveň jsou citlivé k ženské linii.

Další novinkou, která bude zajímat hlavně výrobce, producenty a ty, kteří hledají novou příležitost v textilním průmyslu, je přehlídka PRODUCER WANTED! Na této přehlídce, která proběhne v pondělí 21. srpna 2011 ve 13.00 hodin v pavilonu V, bude představena poprvé nová česká konfekční značka STINAK. Designová značka pánských outfitů s autorskými doplňky, připravená pro malo- i velkosériovou výrobu, hledající výrobce.

Více informací o doprovodném programu na www.styl.eu

Eva Brzáková, kolekce Summers´s 3 CollorsEva Brzáková, kolekce Summers´s 3 Collors

Mária Štraneková, Kolekce PhalaMária Štraneková, Kolekce Phala