Manifesto otevře food hub v berlínské čtvrti Potsdamer Platz

Takhle bude vypadat Manifesto v Berlíně.

Takhle bude vypadat Manifesto v Berlíně. Zdroj: Brookfield Properties

Brookfield Properties a Manifesto Market uzavřeli strategickou dohodu. Manifesto letos otevře food hub v moderní čtvrti Potsdamer Platz v Berlíně, která prochází velkou regenerací. Manifesto bude provozovat dvoupodlažní prostor o ploše 4 400 čtverečních metrů, který pojme 25 restaurací, 2 bary a další prodejce. Stejně jako v Praze bude kvalitní gastronomii doprovázet kulturním, zábavním a vzdělávacím programem a bude cashless. 

„Připojit naše jméno k regeneraci Potsdamer Platz ve velkolepém projektu Brookfield Properties je pro mě přirozený a vysněný krok za hranice. Těžko bych si představil lepšího partnera a po úžasné Praze našel město s vyšším coolness faktorem, než je Berlín,“ komentuje Martin Barry. Manifesto Berlin bude dosud čtvrtým a největším food hubem podnikatele a architekta Martina Barryho. Manifesto během pandemie zdvojnásobilo příjmy oproti předpandemické době. 

Potsdamer Platz mísí všechny funkce - bydlení a hotely, kanceláře a coworking, kulturu, zábavu a nakupování. Oblast je již nyní obklopena prestižními kulturními institucemi. Manifesto se bude pyšnit sousedstvím s Berlínskou filharmonií, Sony Centrem - pořadatelem Berlinale - nebo také s největším zážitkovým showroomem hračkářství Mattel.