Nemáte ještě dárky na Vánoce?

robotický vysavač

robotický vysavač Zdroj: HP tronik

Přemýšlíte nad zajímavým, netradičním, ale zároveň praktickým vánočním dárkem? Něco co budou mít vaši blízcí neustále na očích? Přinášíme Vám několik tipů – třeba si právě z nich vyberete.

Pro ni

Chcete pro svou partnerku, sestru, matku či babičku praktický dárek, který nejen potěší, ale i pomůže. Zkuste robotické vysavače nebo meteostanice.

Robotický vysavač Ecovacs

je to, že uklízí sám. Vy se zatím můžete věnovat jiným věcem nebo vůbec nemusíte být doma. Díky své malé výšce se dostane i na těžko dostupná místa, např. pod pohovky a postele. Nový model Ecovacs D76 je výjimečný svou speciální nabíjecí stanicí.

Do ní je zasazen ruční vysavač, který zcela bezprašně vysaje a vyčistí obsah zásobníku na nečistoty z robotického vysavače. Ruční vysavač se dá využít také samostatně. Nyní navíc k vybraným modelům robotických vysavačů Ecovacs dostanete při nákupu ještě druhý dárek – sadu luxusních cestovních zavazadel. Budete tak mít rovnou 2 dárky.
Více informací získáte na www.ecovacs.cz

ilustrační fotoilustrační foto|HP tronic

Meteostanice

Pokud vaše partnerka každé ráno zdlouhavě řeší, co si dnes obléknout, darujte jí meteostanici, která jí poradí nejenom s tím, kolik vrstev oblečení bude zrovna potřebovat.

ilustrační fotoilustrační foto|HP tronic

Hyundai nejsou jen teploměr. Zobrazují kromě venkovní teploty také teplotu uvnitř místnosti, vlhkost vzduchu, barometrický tlak, některé modely také východ a západ Slunce a Měsíce, fáze Měsíce a speciální meteostanice mají i další jedinečné funkce. Třeba meteostanice s větroměrem, meteostanice s fotorámečkem nebo meteostanice se zahradnickou funkcí, která navíc hlídá zálivku Vašich květin. A nyní ve speciální vánoční nabídce získáte k modelům nad 1000 Kč jako dárek stylový skládací deštník. Když meteostanice ukáže „déšť“, deštník budete mít vždy po ruce.

Na všechny meteostanice Hyundai je poskytována prodloužená záruka 40 měsíců. Kompletní přehled meteostanic Hyundai najdete na www.hyundai-electronics.cz

Pro něj

Jaký zvolit dárek pro bráchu, tátu či dědu? Vyberte jim letos něco stylového!

Retro rádio

jsou určeny všem milovníkům nostalgie a krásných věcí. Modely kombinují rádio, CD mechaniku, kazetu a gramofon a některé navíc jsou obohaceny o funkci RIP, která převede přehrávané skladby do formátu MP3.

Hodí se nejen do tradičních, ale i do moderně zařízených interiérů, a u některých modelů si dokonce můžete zvolit odstín dřeva, který právě vám nejvíce vyhovuje.

ilustrační fotoilustrační foto|HP tronic

Ve speciální vánoční nabídce dostanete k vybraným gramofonům dvojalbum LP desek Phila Collinse jako dárek. Zasněte se s Hyundai Retro Style a uchovejte si své vzpomínky v moderních formátech. Kompletní přehled modelů na www.hyundai-electronics.cz.

Pro děti nebo partnera, který je stále klukem

Nový tablet od GoGEN – skvělé funkce za super cenu!

tablet od GoGENtablet od GoGEN|HP tronic

GoGEN TA 7100, který v sobě spojuje všechny užitečné funkce s neuvěřitelně nízkou cenou.

Za necelé čtyři tisíce korun tak získáte přenosný „počítač“ s dotykovým displejem. S připojením přes Wi-Fi můžete surfovat po internetu, prohlížet videa z YouTube, chatovat, aktualizovat svou stránku na Facebooku nebo telefonovat přes Skype.

Tablet GoGEN, který je na vánočním trhu novinkou, umí fotit, natáčet video, číst knihy, přehrávat hudbu i filmy, o mapách světa, kalendáři, organizéru, poznámkovém bloku či kalkulačce ani nemluvě. Samozřejmě z Android Marketu si do něj stáhnete libovolné hry a aplikace.

Přenosný DVD přehrávač

přenosný DVD přehrávačpřenosný DVD přehrávač|HP tronic

Pořiďte dětem společníka, který je zabaví nejen při delším cestování. A je z čeho vybírat!
Dnes jsou na trhu přenosné DVD přehrávače , na kterých si můžete kromě přehrání filmu či pohádky v různých formátech pustit také svou oblíbenou hudbu, a to i ve formátu MP3 z CD nebo z flash disku. Na přenosném DVD přehrávači GoGEN se díky vstupu na SD karty můžete podívat i na fotografie. Některé modely DVD přehrávačů GoGEN mají digitální tuner, a tak poslouží mimo domov i jako přenosný televizor. Předvánoční novinkou jsou barevné přenosné DVD přehrávače GoGEN řady 972 a 772, které jsou navíc vybaveny dvěma Gamepady pro ovládání her a SD kartou velikosti 2 GB plnou retro her. Zajímavé jsou také svým designem, v nabídce jsou v několika barvách včetně sluchátek.
www.gogen.cz