Přemýšlíte, že se i vy zapojíte do Google nákupů? S css.hledejceny.cz získáte slevu až 20 % z ceny prokliku zdarma

Online nakupování

Online nakupování Zdroj: profimedia

Poslední rok nám jasně ukázal, že bez online nákupů se prostě v budoucnu neobejdeme. Většina byznysu se přesunula do e-shopů, a kdo ho neměl, jako by přestal existovat. Jak ale nyní získat náskok před konkurencí a být víc vidět? Jednou z možností je využití Google nákupů či cenový srovnávač Hledejceny.cz. Využitím obou služeb získáte slevu na cenu kliku v Google nákupech a levný proklik na vaše stránky. 

Díky novým podmínkám je inzerce na Google nákupech zase o něco výhodnější

Na základě rozhodnutí EU musela společnost Aphabet zlevnit cenu prokliku pro srovnávače zboží, aby se snížila konkurenční výhoda Google. Žádné upřednostňování svých Google nákupů, za což byla v minulosti i několikrát  kritizována. A díky tomu, že jsme jeden z největších cenových srovnávačů, dostanou naši obchodní partneři až o 20 % nižší cenu za proklik u produktových kampaní, což je další obrovská výhoda oproti konkurenci. 

Snadno ušetříte až 10 000 Kč měsíčně

Pokud jste se rozhodli, že výhody programu CSS (cenových srovnávačů) chcete využít, ještě si musíte vybrat, s kým do toho půjdete. To, co je u konkurenčních srovnávačů standardně zpoplatněno, někde dokonce až 10 000 Kč měsíčně, je u nás na css.hledejceny.cz zcela zdarma. A navíc, úplně bez závazků. Jedinou podmínkou je mít nahrané zboží u nás a mít nastavenou platbu za přivedené návštěvníky zpětně, tedy fakturací. Což je vlastně další výhoda, protože vám odpadne starost s neustálým hlídáním účtu, zda na něm máte dostatečný kredit a zlepšíte si tak cash-flow.

„Pro obchodní partnery hledáme vždy ty nejlepší cesty. I proto nabízíme využití toho nejlepšího z mediálního domu CNC i mimo něj. A CSS je právě jednou z možností, jak e-shopy vylepší svůj business. Rádi jim pomůžeme s připojením CSS, aby i oni mohli jednoduše využívat stejných nástrojů jako největší e-shopy,” říká Honza Sladovník, Performance Ecommerce manager CNC.

Změní se pro váš web po připojení k CSS něco důležitého?

Můžete být úplně v klidu, nezmění. Svoje kampaně si budete pořád spravovat a hlídat sami. Do vašich kampaní neuvidíme, stejně jako se k nám nedostanou žádné informace třeba o vašich rozpočtech. 

Zajímají vás další výhody? Chcete vědět, jak se k našemu programu připojíte? Vše najdete přehledně na css.hledejceny.cz.

CNC má spoustu srovnávačů, které nakopnou váš online byznys 

Hledejceny.cz už znáte, ale my v rámci CNC máme ještě další srovnávače, které jsou užitečné pro váš úspěšný byznys. Patří mezi ně Sleviště.cz, zboží.blesk.cz, zboží.mobilmania.cz, nejrychlejsi.cz a azz.cz. Vy tak díky jedné registraci využijete všech šesti.