Robin Sharma naživo v Praze!

Robin Sharma

Robin Sharma Zdroj: Seminar factory

Jeden z celosvětově nejuznávanějších řečníků na téma vedení přijíždí 12. května 2012 do Prahy na celodenní seminář o vedení a motivaci.

Robin Sharma je celosvětově uznávaný autor 11 mezinárodních bestsellerů pro vůdčí osobnosti, včetně titulu The Leader Who Had No Title, fenomenálního trháku, který inspiruje myšlení, že „Nyní může kdokoliv, v jakékoliv společnosti, předvést svoji vůdčí osobnost.“

Jeho práce byla vydána ve více než 60 zemích a v téměř 70 jazycích, což z něj činí jednoho z nejčtenějších autorů na celém světě. Proslavil se titulem Mnich, který prodal své Ferrari, který se umístil na předních příčkách seznamů bestsellerů s prodeji milionů kopií.

Klienti zahrnují mnoho osobností z oblasti FORTUNE 500, včetně společností Microsoft, GE, NIKE, FedEx a IBM. Klienty SLI jsou také společnosti jako NASA, IMD Business School, Yale University a The Young President's Organization.

ilustrační fotoilustrační foto | Seminar factory

Jako jeden z nejrespektovanějších hlavních řečníků v průmyslu má jednoduchý cíl: Pomáhat lidem vést bez titulu a odvádět jejich nejlepší práci v době intenzivních změn.
S hodnocením jednoho z 5 nejlepších guru vůdčích osobností na světě v nezávislém světovém průzkumu více než 22 000 obchodníků a jako příjemce Ocenění jednoho z 5 nejlepších řečníků o vůdcovství na celém světě od organizace US based Speakers Platform pomáhá Robin Sharma odvádět vašim lidem skvělou práci a zanechat vše, čeho se dotknou, lepší, než když k tomu přišli.

Na základě mezinárodního Robinova bestselleru, “The Leader Who Had No Title” (vydal Simon & Schuster) pomáhá tato vysoce inspirativní a silně praktická prezentace učit vaše zaměstnance:

• 7 nejlepších postupů pro vůdčí osobnosti bez titulu

• 8 špičkových taktik přístupu k práci na světové úrovni v náročných časech

• Konkrétní taktiky, které používají ke zlepšení nejlepší společnosti

• 4 klíčové prvky ke zvýšení výkonu týmu a vítěznému prostředí

• Osobní lekce vůdčích osobností jak zůstat silným navzdory prudkým změnám a soustředěným v nejistotě

Posuňte výkon vedení vaší společnosti na nové úrovně úspěchu!

Chcete-li vynikat v chaotických a soutěživých prostředích, musí váš tým hrát na úrovni světové třídy podobně jako týmy společností FedEx, GE, IBM, Castrol, Unilever, Microsoft, Yale University a NASA. Pomocí školení profesionálního rozvoje pomáhá Robin Sharma těmto a mnoha dalším podnikům vydávat nejvyšší potenciál z jejich lidí a rozvíjet zaměstnance, kteří vedou bez titulu, aby společnost rychle dosáhla svých strategických cílů.

Až do 15. dubna 2012 může každý využít speciální slevy při online registraci nebo při zakoupení vstupenky prostřednictvím sítě Ticketstream.

Více informací o nadcházejícím semináři Robin Sharma (12. května 2012) můžete nalézt na stránkách akce http://www.robin-sharma.eu/.