Advokátní kancelář PRK Partners byla oceněna za nejlepší klientské služby

prk partners

prk partners

Prestižní mezinárodní ocenění Chambers Europe za nejlepší klientský servis mezi právními kancelářemi v České republice bylo minulý týden v Amsterodamu předáno advokátní kanceláři PRK Partners.

Ocenění je každoročně udělováno renomovaným týmem desítek hodnotitelů ze světoznámé agentury Chambers & Partners ve spolupráci s Lex Mundi, kteří se pro své nominace v průběhu celého roku dotazují národních i mezinárodních firem po celé Evropě. Právníci z PRK Partners získali cenu Chambers Europe Award for Excellence již podruhé. V listopadu 2011 vyhrála PRK Partners také nejvýznamnější lokální cenu udělovanou právním firmám v České republice, když byla společností Epravo vyhlášena absolutním vítězem v soutěži Právnická firma roku 2011 pro domácí právní firmu.

Děkujeme všem našim klientům a obchodním partnerům. Nejen za jejich důvěru a věrnost naší značce, ale také za ochotu podělit se o své dobré zkušenosti s dalšími, včetně Chambers,“ říká v souvislosti s oceněním Radan Kubr, partner advokátní kanceláře PRK Partners a dodává: „Vždy jsme se soustředili na nejvyšší odbornou kvalitu a zachování osobního přístupu k našim klientům a jejich byznysu. Věřím, že v tom výjimeční jsme.“

Mezi nejnovější projekty uskutečněné PRK Partners za účelem dalšího rozvoje firmy a udržení jejího náskoku v oblasti know-how patří začlenění třech předních českých akademiků, tvůrců nového občanského zákoníku a zákona o obchodních korporacích (s účinností od 1.1.2014). Součástí týmu PRK Partners tedy jsou prof. Karel Eliáš, doc. Bohumil Havel a JUDr. Petr Bezouška.