Agenturu Symbio Digital posiluje Hrábek ze Socialsharks

Tomáš Hrábek posiluje social team Symbia Digital

Tomáš Hrábek posiluje social team Symbia Digital Zdroj: archiv

Pro social team agentury Symbio Digital nově pracuje Tomáš Hrábek. Bude spravovat profily vybraných klientů.

Agentura Symbio Digital dál rozšiřuje řady svého nově vzniklého oddělení sociálních médií. Čerstvou posilou týmu je Tomáš Hrábek, který předchozí dva roky zastával pozici social media managera ve specializované agentuře Socialsharks.

Zkušenosti sbíral na projektech pro Big Shock!, UniCredit Bank, Rohlik.cz, drogerii Teta a mnohé další. V Symbiu se bude kromě vedení profilů vybraných klientů podílet také na vytváření digitálních strategií a kreativní práci pro klienty se silným přesahem právě do sociálních sítí.

„S Tomášem Hrábkem přichází do Symbia další várka zkušeností a znalostí, které nám samy o sobě hodně pomůžou. Nejvíc si od toho slibuji, až se potká se zbytkem týmu – od accounta přes sociální oddělení až po naše vývojáře – a společně začnou vymýšlet,“ těší se Libor Šimon, jeden ze spolumajitelů Symbia.

Právě v úzké spolupráci s ostatními profesemi velké digitální agentury vidí Šimon hlavní výhodu social týmu Symbia. Na každém projektu pracuje kromě community managera hned několik lidí s různým know-how – od seniorních digitálních specialistů až po in-house videoprodukci Symbiograf, která dodává sociálnímu týmu videoobsah.

Symbio Digital aktuálně spravuje sociální sítě pro řadu svých klientů. Hned několik profilů je z portfolia koncernu Philips, dále pracuje např. pro výrobce čokolád Lindt & Sprüngli.