Annonce dává v kampani šanci vysloužilému nábytku

Pro jednoho odpad, pro druhého poklad

Pro jednoho odpad, pro druhého poklad Zdroj: archiv

Inzertní noviny Annonce se zaměřily na recyklaci nábytku. Letní kampaň přichystaly ve spolupráci s agenturou Lovebrand.

Inzertní noviny a webové stránky Annonce se pustily do kampaně s názvem Pro jednoho odpad, pro druhého poklad. „Naše srpnová kampaň má za cíl dát druhou šanci starším kusům nábytku a díky inspiraci a propojení nabídky s poptávkou je z odpadu proměnit na originální designové kousky zdobící domácnost,“ vysvětluje Lenka Černá, výkonná ředitelka Annonce.

I její bydlení prošlo v nedávné době kompletní proměnou. „Můj byt bude sloužit jako malá ukázka možné proměny domova. Pro zájemce máme dále připravenou i speciální webovou stránku, kde najdou další inspiraci díky článkům a užitečným radám odborníků, jak si pořídit první kousek nábytku na předělání,“ uzavírá Černá.

Návštěvníci Dyzajn market festivalu, který se konal 1. a 2. srpna na pražském Střeleckém ostrově a jehož partnerem byla právě Annonce, si vizuál čerstvě renovovaného křesla z ředitelčina bytu mohli dokonce prohlédnout.

Kampaň si Annonce přichystala vlastními silami s pomocí agentury Lovebrand. Externí komunikaci má na starosti agentura ADison. V rámci kampaně se počítá i s online podporou, kterou si Annonce opět zajišťuje sama.