Český pivní festival se dostal do kalendáře Financial Times

Český pivní festival

Český pivní festival

Renomovaný britský deník The Financial Times zařadil do svého kalendáře mezi čtyřicet globálních eventů, které stojí za to v roce 2012 navštívit, také Český pivní festival Praha 2012.

Pražský Český pivní festival je v kalendáři, který vyšel v tištěné verzi deníku i na webu, zařazen hned za slavný filmový festival v Cannes a objevil se po boku takových akcí, jako jsou Letní olympijské hry v Londýně, Wimbledon, či mnichovský Oktoberfest. V segmentu pivních festivalů je v kalendáři uveden už jen slavný mnichovský Oktoberfest. Pražská květnová akce je jediným tuzemským zástupcem v kalendáři.

Pátý ročník Českého pivního festivalu proběhne na Výstavišti v Praze Holešovicích ve dnech 17.5.- 2.6.2012. Organizátoři očekávají více než 100 000 návštěvníků z celého světa, akci nabízejí i českých firmám pro setkání firemních partnerů, hostů či zaměstnanců. Festival expanduje i do zahraničí – letos proběhne v deseti městech Německa, Ruska a Švédska.

Partnery akce jsou například. Škoda Auto, RWE, Linde, hlavní město Praha, catering dodává společnost Catering 2000, mediálním partnerem je Český rozhlas Regina.

Český pivní festivalČeský pivní festival