ČEZ vyhlásil tendr na reklamní služby

ČEZ

ČEZ Zdroj: profimedia.cz

Energetická skupina ČEZ vyhlásila tendr na reklamní služby. Chce vybrat pět fullservisových agentur pro spolupráci na další čtyři roky.

ČEZ hledá agentury, které by pro ni další čtyři roky zajišťovaly reklamní, propagační a komunikační činnost ke všem jejím reklamním kampaním. Vyplývá to z informací na webu Věstníku veřejných zakázek. „S pěti vítězi tendru uzavřeme rámcové smlouvy a na jednotlivé projekty budou vypisována zrychlená výběrová řízení,“ řekl Strategii vedoucí mediálního odboru a mluvčí Skupiny ČEZ Ladislav Kříž.

Předmětem výběrového řízení je zajištění veškerých reklamních, propagačních a komunikačních činností zadavatele ke všem jeho reklamním kampaním. Služby reklamních agentur přitom zahrnují koncepční, kreativní a produkční činnosti dodavatele v následujících čtyřech letech po zadání zakázky vybraným uchazečům. Finanční objem zakázky ČEZ nezveřejnil, podle Kříže bude záviset na výši rozpočtů na další roky.

Lhůta na doručení nabídek je 20. prosince, délka výběrového řízení je stanovena na šest měsíců. Ladislav Kříž ale předpokládá, že vítěz by mohl být znám už během tří měsíců. Do ukončení výběrového řízení zajišťují reklamní služby pro ČEZ agentury komunikační skupiny Mather.