CMS Cameron McKenna posílila

cms logo

cms logo Zdroj: archiv

Pražská kancelář právní firmy CMS rozšířila svůj tým o čtyři nové advokáty a advokátní koncipienty.

CMS Cameron McKenna, jedna z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří, pravidelně upevňuje svou pozici v Evropě s příchodem nových advokátů a specialistů v oboru. Pražská kancelář CMS nedávno rozšířila svůj tým o čtyři nové advokáty a advokátní koncipienty, čímž zvýšila počet členů stávajícího týmu právních specialistů na 33.

Advokátka Mgr. Lucie Kislerová (28) nastoupila do týmu zabývajícího se problematikou práva nemovitostí začátkem října. Lucie je absolventkou Masarykovy Univerzity a své předchozí pracovní zkušenosti získala v několika mezinárodních advokátních kancelářích v Praze, jako například Clifford Chance, i na Ministerstvu zahraničních věcí České republiky. Do CMS přichází z pražské kanceláře Kinstellar, kde byla součástí týmu poskytujícího právní poradenství fondům a investorům v oblasti nákupu kancelářských budov, nákupních center a logistických parků v České republice. V CMS bude dále poskytovat poradenství v oblasti práva nemovitostí významným domácím i mezinárodním klientům.

Mgr. Martin Goldstein (28) nastoupil do týmu pro oblast bankovnictví a financí začátkem srpna. Své předchozí zkušenosti získal především v oblasti projektového financování a financování akvizic a podílel se na poskytování právního poradenství klientům v sektorech telekomunikace a energetiky. V CMS se již jako člen týmu pro oblast bankovnictví a financí v regionu střední a východní Evropy podílí na poradenství českým i zahraničním klientům. Před příchodem do CMS pracoval v pražské kanceláři Allen & Overy.

Do týmu pro oblast korporátního práva pražské kanceláře CMS nastupuje Mgr. Božena Rochfalušiová (25), absolventka Právnické fakulty Univerzity Karlovy. V současnosti se dále vzdělává v oboru ekonomie, studovala i na Univerzitě v Norwichi (University of East Anglia, Velká Británie), kde si rozšířila své znalosti v oblasti zvykového práva. Božena získala své předchozí pracovní zkušenosti v advokátních kancelářích Clifford Chance, Vorlíčková Partners a PRK Partners.

V září nastoupil do komerčního týmu pražské kanceláře Mgr. Jan Mlčák (26). Je absolventem Masarykovy Univerzity a před příchodem do CMS pracoval 4 roky v advokátní kanceláři Havel, Holásek & Partners. Jan poskytuje právní poradenství především v oblasti práva duševního vlastnictví, informačních technologií, léčiv a v oblasti práva nekalé soutěže. V CMS je i členem týmu pro poradenství v oblasti telekomunikačního sektoru.
V současnosti disponuje pražská kancelář týmem specialistů, který reprezentuje 10 partnerů, 16 advokátů, 7 koncipientů a 8 studentů práva.

Pražská kancelář společnosti CMS Cameron McKenna byla založena v roce 1991a od té doby si na českém trhu buduje pevnou pozici v oblasti poskytování právního poradenství napříč několika průmyslovými odvětvími. Naše klienty zatupujeme v klíčových transakcích v soukromém i veřejném sektoru. Pražská kancelář v současnosti zaměstnává více než 30 partnerů a advokátů a má celkem přes 70 zaměstnanců.

Do skupiny CMS patří: CMS Adonnino Ascoli & Cavasola Scamoni (Itálie); CMS Albińana & Suárez de Lezo (Španělsko); CMS Bureau Francis Lefebvre (Francie); CMS Cameron McKenna LLP (Velká Británie); CMS DeBacker (Belgie); CMS Derks Star Busmann (Nizozemí); CMS von Erlach Henrici Ltd. (Švýcarsko); CMS Hasche Sigle (Německo) a CMS Reich-Rohrwig Hainz (Rakousko).