Crazy Tomato: milion esemesek za den

SMS - ilustrační foto

SMS - ilustrační foto Zdroj: Tomas Novak, Euro

Firmě Crazy Tomato se vyplatilo loňské rozhodnutí zaměřit se na poskytování servisu v oblasti SMS. V těchto dnech slaví deset let fungování na českém trhu.

Společnost Crazy Tomato, která realizuje SMS marketingové kampaně, završila desetiletí působnosti na českém trhu. Tato firma se také stále více zaměřuje na profesionální transakční služby pro klienty z oblasti bankovnictví, pojišťoven a e-commerce.

Crazy Tomato uvádí, že v březnu prolomila hranici sedmi milionů odeslaných SMS za měsíc, za celé pololetí už odeslala přes 35 milionů krátkých textových zpráv. „Zvýšili jsme také denní rekord na 1,1 milionu SMS odeslaných za jediný den,“ dodává šéf společnosti Pavel Mikulka.

Firma loni v dubnu změnila svoje zaměření: agentura zabývající se všemi nástroji mobilního marketingu se specializovala na poskytování profesionálního servisu firmám v oblasti SMS komunikace. S tímto zaměřením zaznamenává Crazy Tomato meziroční růst více než 40 procent. Poslední rok své služby komunikuje pod značkou ProfiSMS.