Desátý ročník Marketéra roku startuje

Cena pro Marketéra roku

Cena pro Marketéra roku Zdroj: archiv

Česká marketingová společnost (ČMS) vyhlásila desátý jubilejní ročník soutěže Marketér roku. Uzávěrka přihlášek je 15. dubna 2015.

Soutěž o nejlepšího marketéra za rok 2014 vyhlásila Česká marketingová společnost v čele s prezidentkou ČMS Jitkou Vysekalovou a viceprezidentem ČMS a zároveň předsedou poroty soutěže Gustavem Tomkem. Soutěž podpořila svým osobním sdělením i osobnost světového marketingu, Philip Kotler.

Přihlášené projekty se hodnotí především z pohledu inovativnosti, efektivnosti, rozvoje metod a principu marketingu včetně dodržení etických a dalších předpokladů. Souběžně probíhá soutěž Mladý delfín pro vysokoškoláky oborů zaměřených na marketing.

Uzávěrka přihlášek je 15. dubna 2015. Slavnostní galavečer s vyhlášením výsledků se koná 21. května 2015 v klubu Lávka na Novotného lávce v Praze.

Jitka Vysekalová a Gustav Tomek vyhlašují soutěž Marketér roku 2014Jitka Vysekalová a Gustav Tomek vyhlašují soutěž Marketér roku 2014 | archivJitka Vysekalová a Gustav Tomek vyhlašují soutěž Marketér roku 2014