Doubledeckerem do Amazonu

Náborová kampaň Amazonu

Náborová kampaň Amazonu Zdroj: Besocial

Náborová kampaň Amazonu
Náborová kampaň Amazonu
3
Fotogalerie

Amazon hledá na zvládnutí předvánoční špičky zhruba čtyři tisíce nových stálých i sezónních pracovníků. Láká je v kampani od agentury Besocial, která prochází napříč mediatypy a jejímž nejviditelnějším prvkem je doubledeckerová roadshow.

Červený londýnský doubledecker objíždí vybraná česká města a slouží jako náborová kancelář společnosti Amazon. Přímo na místě se zájemci dozvědí o možnosti práce v distribučním a v návratovém centru Amazon v Dobrovízi u Prahy. Hned mohou také vyplnit potřebné dokumenty, aby mohli v centru začít co nejdříve pracovat.

O túře dvoupatrového autobusu s nabídkou práce v Amazonu informuje také reklamní kampaň, která běží v rádiu, tisku, OOH médiích, na onlinu, ale také ve vybraných úřadech práce. Produkci celé akce i kampaně realizuje agentura Besocial.

Doubledecker bude na každé zastávce k dispozici vždy od 9 do 17 hodin. U autobusu budou hostesky s novinami, uvnitř pak kavárna a v horním patře jsou připraveni náboroví pracovníci agentury Adecco. Ti budou přímo na místě odpovídat na dotazy a mohou také rovnou naplánovat nástup do Amazonu.

Zhruba od poloviny října brázdí autobus po několik týdnů Středočeský a Ústecký kraj, o jeho cestě informuje microsite Naborovedny.cz.

Amazon hledá na zvládnutí předvánoční špičky zhruba čtyři tisíce nových stálých i sezónních pracovníků, kteří mohou v době špičky získat vánoční měsíční bonus 3300, který bude vyplacen před Vánocemi jako jednorázová částka dle nároku na základě počtu odpracovaných týdnů.