Ekonomický týdeník Euro z vydavatelství Mladá fronta má novou podobu

Budova vydavatelství Mladá fronta

Budova vydavatelství Mladá fronta Zdroj: e15

Vydavatelství Mladá fronta a divize Euro E15 připravily novou podobu ekonomického týdeníku Euro. Nové číslo, které bude v distribuci od 25. května, se zabývá tématem vzdělávání: Investujte do vzdělání. Titul MBA vám může přinést miliony.

Týdeník Euro, který patří k vlajkovým titulům vydavatelství Mladá fronta, bude od května vycházet v nové podobě s inovovanou grafickou podobou, strukturou a obsahem. Všechny změny, včetně vizuálu titulní strany a jeho layoutu, zvýší čtenářský komfort. Týdeníku se dostane nové výraznější vnitřní grafické podoby. Vizuální facelift připravilo opět grafické studio Marvil. „Vzhled jsme upravili přesně po čtyřech letech, kdy jsme za grafickou podobu jako jediný časopis dostali do nominací na prestižní ocenění Czech Grand Design.

Letos se týdeník Euro v soutěži Časopis roku umístil ve své kategorii mezi nejlepšími třemi. Druhé místo jsme získali kategorii Obálka roku 2014. Týdeník věnovaný byznysu a ekonomice chceme dále rozvíjet se snahou oslovit i nové čtenáře. „A samozřejmě bychom rádi příště vyhráli,“ říká Michal Půr, šéfredaktor týdeníku Euro.

Týdeník Euro, který Mladá fronta vydává od června 2012, se tak svojí novou podobou přiblíží ekonomicko-publicisticky zaměřenému magazínu. Textový obsah bude ještě více doprovázet infografika, která je již v současnosti silnou stránkou týdeníku.

euro - Investujte do vzděláníeuro - Investujte do vzdělání | Mlada Fronta

Týdeník Euro připravuje také speciály TOP, které postupně uvádí na tiskový trh jako své samostatné přílohy. Po loňském úspěšném prodeji speciálů TOP Miliardáři a TOP Restaurace, redakce připravuje i tematické rozšíření speciálů o segment spotřebitelský. Ekonomická divize Euro E15 rovněž nadále posiluje svoje eventové aktivity. Aktuálně pořádá Euro Business Setkání ve VIP prostorách restaurace fotbalového klubu AC Sparta Praha a Euro konferenci: Bankovnictví v roce 2015 – quo vadis?

Novou podobu týdeníku Euro bude doprovázet marketingová kampaň v České televizi, na obrazovkách Metrovision, v Českém rozhlase, Rádiu Expres, deníku E15, v rámci on-line titulů vydavatelství Mladá fronta. Přednostně bude týdeník Euro vystaven v největších síťových trafikách ČR či v některých sítích benzinových stanic.