EMC získala PR v regionu pro GTS CE

GTS logo

GTS logo

Skupina GTS CE ukončila výběrové řízení na PR agenturu a mediální servis v rámci regionu. Služby od září zajišťuje PR agentura EMC.

Té se tak podařilo rozšířit dosavadní několikaletou vzájemnou spolupráci v České republice o zajištění a koordinaci všech PR aktivit v celém regionu, kde skupina GTS působí. V jednotlivých zemích bude EMC spolupracovat se svými partnery – v Polsku, Maďarsku a na Slovensku s tamními pobočkami sítě Cohn&Wolfe a Axicom Cohn&Wolfe, které EMC sama v České republice zastupuje. V Rumunsku si EMC ke spolupráci vybrala agenturu Action Romania.

„V rámci sjednocení komunikace skupiny GTS jsme se rozhodli poprvé v naší historii vybrat PR agenturu, která zaštítí celý region. Doposud fungovalo PR na našich jednotlivých trzích roztříštěně a někde jsme ani služeb PR agentury nevyužívali,“ říká PR manažerka skupiny GTS Lucie Řeřichová. „Základním kritériem ve výběrovém řízení pro nás byla schopnost agentury získat spolehlivé spolupracovníky napříč regionem, abychom mohli zajistit mediální obraz skupiny na stejné úrovni ve všech zemích, kde působíme, a zároveň zvýšit povědomí o lokálních aktivitách jednotlivých členů skupiny. EMC nám byla schopna poskytnout dostatečné reference a záruky na každou z agentur, které jsou součástí seskupení.“

Výběrové řízení mělo několik kol a trvalo od začátku června do srpna tohoto roku. Účastnily se ho celkem čtyři přímo oslovené agentury. EMC bude pro skupinu GTS CE zajišťovat kompletní PR služby včetně konzultací a poradenství týkajících se komunikace skupiny nejen s médii a odbornou veřejností, ale i směrem k zákazníkům.