Eva Sroka - Managing Directorka, AMI Communications

Eva Sroka

Eva Sroka

Eva Sroka posílí v AMI oblast Healthcare & Technology Do pozice Managing Director pro oblast Healthcare & Technology agentury AMI Communications byla jmenována Eva Sroka. Ve své nové roli se zaměří především na strategické poradenství, získávání klientů a supervizi jednotlivých týmů, pracujících pro klienty v oblasti zdravotnictví a IT/telco. Nadále bude také dohlížet na aktivity spojené s online komunikací klientů.

„Jsem opravdu hodně hrdá na tým, který se mi podařilo postavit,“ říká Eva Sroka. „Moji klíčoví kolegové se mnou zůstávají dlouhá léta, spoustu věcí už si ani nemusíme říkat. A ti noví, kteří přicházejí, velmi rychle naši kulturu přejímají.“

Stále vestřehu

Eva Sroka nastoupila do AMI Communications v roce 1998. V uplynulých letech působila jako Senior Account Director pro oblast IT/telco a zároveň řídila tým, specializující se na online komunikaci. „Naše služby, poskytované klientům, jsou oproti předchozím letům mnohem integrovanější a kromě klasické PR komunikace spojují i mnoho dalších prvků marketingu. Evino jmenování do nové pozice je tak přirozeným krokem, který zajistí kontinuitu řízení a stabilitu pro další rozvoj agentury,“ uvedl Marek Stránský, Managing Partner agentury AMI Communications.

„PR je skvělý obor, který poskytuje spoustu možností k seberealizaci,“ říká Eva Sroka. „Mám ráda strategické myšlení, když musíte vidět za roh i práci s lidmi. A taky to, že musíte být neustále ve střehu. Ráno vlastně nikdy nevíte, do jakého dne jste se probudili a jestli vás třeba nečeká nějaká skvělá krizová komunikace…“ Nejzajímavější je pro ni rychlost, se kterou se obor vyvíjí. „Začínala jsem v době, kdy se tiskové zprávy jedna po druhé faxovaly, pozvánky na tiskové konference se posílaly poštou a výraz nová média byl neznámým pojmem. Pořád je co se učit, a je potřeba se učit rychle. Na práci v agentuře je navíc skvělé, že pokud chcete, můžete mít přesah do různých oborů. Když máte jednoho dost, můžete zkusit nový a přitom neměnit stůl.“ Eva vystudovala masovou a sociální komunikaci na Univerzitě Jana Ámose Komenského a absolvovala London School of PR.