Face Up obhájila komunikaci pro Building Plastics

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Pixabay

Komunikační agentura Face Up navazuje na předchozí spolupráci s předním výrobcem stínicích a roletových systémů, společností Building Plastics ČR. I tentokrát bude mít Face Up na starosti produktovou PR komunikaci její značky Minirol a mediálně podpoří i dvacetileté výročí působení firmy na českém trhu.

Úkolem stávající kampaně bude upozornit na stávající i novinkové produkty z portfolia značky Minirol v souvislosti s nadcházející letní sezonou. Vedle toho zajistí Face Up kompletní media relations k 20. výročí firmy, které společnost Building Plastics ČR oslaví v dubnu letošního roku a které si připomene společenským setkáním s klienty, obchodními partnery, zaměstnanci i zástupci z řad médií.

„Jsme rádi, že můžeme navázat na předchozí spolupráci a že si spolu s ,narozeninami' společnosti Building Plastics můžeme symbolicky připomenout i naše první výročí, kdy pod hlavičkou Face Up Head up Marketing úspěšně působíme na českém reklamním trhu,“ uvedl k čerstvě uzavřené spolupráci David Laňka, PR Director Face Up.