Farma skončila rekordní sledovaností

Hitparáda soutěžících v reality show Farma, kterou o víkendu začne vysílat TV Nova

Hitparáda soutěžících v reality show Farma, kterou o víkendu začne vysílat TV Nova

Nedělní živé finále dobrodružné show Farma, které odvysílala TV Nova, se stalo nejsledovanějším nezpravodajským pořadem nedělního primetime. Podle ATO – Mediaresearch dosáhla "poslední farma" u diváků 15-54 nejvyššího podílu na sledovanosti za dobu svého vysílání, a to 34 %.

V nedělním souboji se utkali dva finalisté Šárka Havrlíková a Michal Páleník. Nakonec se vítězem a vlastníkem jednoho milionu korun stal Michal.

Finále show farmaFinále show farma

Farma oslovila hlavně divačky 15-24 let

Živé finále show Farma, které TV Nova odvysílala v nedělním primetime, si připsalo rekordní podíl na sledovanosti u diváků ve věku 15-54 let celých 34 %. Nejvyššího podílu 50, 34% dosáhla Farma u mladých divaček 15-24 let. V kategorii 4+ průměrně sledovalo Farmu 1 255 tisíc diváků.

Show Farma vysílala TV Nova od 24. června. Dvanáct soutěžících bojovalo na usedlosti uprostřed českých hor o výhru jeden milion korun. Soutěžící se museli obejít bez veškerých výdobytků civilizace, jakými jsou elektřina, tekoucí voda, pohodlná postel, atd., ale také museli žít bez kontaktu s blízkými. Součástí soutěžní náplně byla každodenní sedlácká dřina a péče o hospodářská zvířata. Show uváděla moderátorka Tereza Pergnerová.