Film+ mění od dubna svůj vzhled

Film+ mění od dubna svůj vzhled

Film+ mění od dubna svůj vzhled

Filmový kanál Film+ se od 1. dubna představí v novém designu z dílny studia Oficina a v obrazovém formátu 16:9.

„Film+ svým novým vizuálem, inovací internetových stránek a přechodem na širokoúhlý formát 16:9 získává na atraktivitě, barevnosti, vstřícnosti a vytváří otevřenější prostor pro dokonalý požitek z kvalitního filmu nepřerušovaného reklamou,“ říká managing director IKO Cable Erika Luzsicza.

Pro změnu image kanálu bylo zvoleno grafické studio Oficina, které má za sebou už několik úspěšných projektů v oblasti televizního designu. Výsledkem této spolupráce je nejen nový vizuál, ale i nová podoba internetových stránek.

Čtěte také:

„Vizuální styl Film+byl navržen jako kompaktní celek jak pro on tak pro off air. Rozvíjí se od elementárních logo animací přes točené identity až po off air aplikace jako web. Motiv loga spočívá v přirozeném spojení slova film a symbolu plus, které do sebe zapadají jako puzzle. Idea, která je v pozadí tohoto spojení je jednoduchá: film jako médium a plus, které mu dává něco navíc,“ uvádí k nové identitě Film+ tým studia Oficina.

Kanál Film+ v Česku a na Slovensku provozuje společnost IKO Cable společně s dalším kanálem vlastní produkce Fishing & Hunting. IKO Cable pro oba trhy distribuuje ještě kanály z portfolia MTV.

Mohlo by vás zajímat: