ForMen z vydavatelství Mladá fronta vydává jarní Fashion Bibli a střídá šéfredaktora

Tomáš Otta, ForMen

Tomáš Otta, ForMen Zdroj: Mlada fronta

Časopis ForMen po mimořádném úspěchu loňské jarní a podzimní ForMen Fashion Bible vydává i letos na jaře Fashion Bibli moderního muže. ForMen je jediný magazín u nás, který se systematicky věnuje pánskému stylu. Jana Müllera na postu šéfredaktora střídá letitý redaktor časopisu a trendolog Tomáš Otta.

Na začátku dubna se objevilo na stáncích v pořadí již třetí vydání ForMen Fashion Bible, speciálního a rozšířeného čísla časopisu ForMen. ForMen Fashion Bible má tentokrát na obálce „stylařské bratry“ Adama a Davida Krausovy, kteří mimo jiné komentují stav oblékání obyvatel pražské Letné a jsou známi svým náruživým vztahem ke stylu.

Aktuální Fashion Bible pro muže znovu nabízí velké množství praktických rad a tipů ohledně pánského stylu všech žánrů od smokingu po punk. Redakce opět spolupracovala s předními českými fotografy jako například Lucie Robinson, Ben Renč, Ivy E. Morwen nebo známými stylisty Filipem Vaňkem či Radkou Sirkovou.

ForMen Fashion Bible má navýšený rozsah na 228 stran a cenu 99 Kč. Vydání bude doprovázet billboardová kampaň. ForMen Fashion Bibli bude možné zakoupit i online na webových stránkách www.formenonline.cz/kupte-si-formen.

ForMen Fashion BibleForMen Fashion Bible | Mlada fronta

Nový kapitán u kormidla

„U prodeje loňských ForMen Fashion Bible jsme zaznamenali nárůst o 30 procent oproti běžnému vydání. Zareagovali jsme tak na prudce rostoucí trh pánské fashion zboží, a tomu odpovídá i zájem inzerentů. V aktuální Fashion Bibli najdete téměř 70 stran inzerce,“ říká Jan Müller, stávající šéfredaktor časopisu ForMen, který se ale po dvou letech s redakcí loučí.

Müllera střídá ve funkci dosavadní redaktor a „trendolog“ časopisu ForMen Tomáš Otta, hlavní autor Fashion Bible. Otta pracuje ve ForMenovi již od jeho založení v roce 2006. Předtím byl šéfredaktorem magazínu Zoom. Dosavadní šéfredaktor Jan Müller se bude podílet na nových projektech vydavatelství Mladá fronta.