Frontier získává zakázky v Norsku

Lars Killy, Frontier

Lars Killy, Frontier

Reklamní agentura Frontier rozšiřuje svoji klientskou základnu ve Skandinávii.

Frontier Communicatios Prague nedávno uzavřel novou dodavatelskou smlouvu o poskytnutí strategie, kreativních ideí a dodání aplikací pro online a PR agenturu Isobar, Norsko. „Frontier byl pověřen dodávkou konkrétního řešení pro Isobar, časopis z rodiny skandinávského vydavatelského giganta Egmont. Předmětem zakázky jsou internetové aplikace s propojením do sociálních médií. Cílem tohoto řešení navrženého Frontierem je aktivovat své čtenáře pro účast na tvorbě lifestylového časopisu, a to prostřednictvím vlastních webových stránek, Facebooku a aplikací v mobilních telefonech,“ říká o nové zakázce Lars Killy, jeden ze zakladatelů agentury Frontier.

Spolupráce obou partnerů by měla pokračovat i v dalších projektech, Isobar se totiž rozhodnul dát Frontieru další zakázku u jednoho ze svých dalších klientů – Byggmaker Norsko.

Frontier už více než rok dodává řešení prostřednictvím společnosti Mediafront do McCann WorldGroup Oslo. Podle Killyho je současná expanze je spjata s růstem poptávky po digitálním know how i samotné realizaci projektů.“ Isobar je velice spokojený s volbou českého dodavatele, spolupráce Čechů a Norů je důkazem toho, že, pokud jde o poskytování řešení do jiných zemí, neexistují na těchto platformách žádné hranice.“