Gambrinus si vybral Native PR

Gambrinus

Gambrinus

Plzeňský Prazdroj si vybral agenturu Native PR jako svého partnera pro komunikaci značky Gambrinus.

Úkolem agentury bude vytvářet a realizovat řešení, která pomohou posilovat respektive vytvářet vztahy se stávajícími i novými skupinami konzumentů prostřednictvím public relations. Výběrového řízení se účastnilo šest agentur.

„S Native PR spolupracujeme více než dva roky na značce Birell. K rozšíření spolupráce jsme se nerozhodli jen na základě dobrých zkušeností, rozhodující bylo to, že agentura v tendru prokázala nejlepší strategický přístup. Věříme, že agentura v následujícím období prokáže v realizaci konkrétních aktivit, že naše volba byla správná“, uvedl manažer oddělení firemních vztahů a komunikace Plzeňského Prazdroje Vladimír Jurina.

Native PR je poradenskou společností poskytující profesionální služby v oblasti vztahů s veřejností a firemní komunikace. Na trhu působí od roku 1993 a mezi její klienty patří mezinárodní i tuzemské společnosti z různých oborů. Konkrétně v segmentu nápojů agentura už více než 10 let pracuje nepřetržitě pro přední pivovary, výrobce nealko nápojů i jejich oborová sdružení.