Hamleys připravilo mapu Prahy pro děti

Mapa Prahy pro děti od značky Hamleys a agentury Guideluine

Mapa Prahy pro děti od značky Hamleys a agentury Guideluine Zdroj: Guideline

Tradiční anglická značka Hamleys vstoupila na český trh pod claimem Zábava začíná. Cílem kampaně je opravdu bavit, a to hlavně děti – nejen obchodem Hamleys, ale i její komunikací, kterou má na starosti agentura Guideline.

Agentura Guideline připravila pro značku Hamleys první dětskou mapu Prahy, která v české a anglické jazykové Mutaci přináší ucelený přehled těch nejzajímavějších míst pro děti v metropoli.

Děti na ní najdou mimo jiné malý kvíz, za jehož vyplnění dostanou přímo v Hamleys drobný dárek. Na rubové straně mapy se pak mohou seznámit s jednotlivými atrakcemi v Hamleys Praha, takže budou při své návštěvě dobře vědět, co vše si zde mohou užít.

Mapa Prahy pro děti od značky Hamleys a agentury GuideluineMapa Prahy pro děti od značky Hamleys a agentury Guideluine | Guideline

Distribuce mapy probíhá především v doubledeckeru Hamleys, který přijíždí na různé akce pro děti po celé Praze a okolí, a dále v ostatních dětských atrakcích, které jsou na mapě uvedeny – např. v Muzeu čokolády, Království železnic nebo třeba v Dinoparku.

Během prvního měsíce bylo rozdáno 20 000 kusů mapy.