Henkel ukončil tendr na mediálku. Pokračuje s MEC/GroupM

Henkel logo

Henkel logo

Společnost Henkel ČR v rámci výběrového řízení vybrala mediální agenturu. Stala se jí stávající agentura MEC/GroupM. Jejím úkolem bude poskytovat kompletní servis v oblasti plánování a nákupu reklamního prostoru v médiích. Výběrové řízení bylo ukončeno 30. listopadu a zúčastnily se ho tři největší mediální agentury v rámci českého trhu.

„Nabídka vítězné agentury nejlépe vyhovovala našim představám a potřebám. Zaujala nás nejkomplexnější nabídkou, strategickým přístupem a cenovou nabídkou. Zároveň silně vnímáme přístup a nadšení týmu pro práci pro naši společnost,“ řekla generální ředitelka společnosti Henkel ČR Jaroslava Haid-Járková a dodala, že všechny zúčastněné agentury prokázaly vysoký standard nabídek a kvality služeb.

Společnost Henkel ČR pravidelně vyhlašuje výběrová řízení na dodavatele služeb. Výběrové řízení na mediální agenturu bylo uskutečněno po čtyřech letech a zahájeno v září. Jednalo se o uzavřené výběrové řízení, do kterého byly pozvány první tři agentury na žebříčku top mediálních agentur v České republice – OMD/OMG, stávající agentura MEC/GroupM a Médea. S vítěznou společností začne Henkel ČR spolupracovat od 1. 1. 2013. Jejím úkolem bude poskytovat kompletní servis v oblasti poradenství, analýz, plánování a nákupu reklamního času a prostoru v médiích.