Infiniti má novou marketingovou ředitelku pro Evropu

Orna Conway

Orna Conway

Společnost Infiniti oznámila jmenování Orny Conway novou ředitelkou marketingu pro oblast EMEA, tedy Evropu, Blízký východ a Afriku.

Orna Conway bude ve funkci generální ředitelky marketingu odpovídat za veškeré marketingové aktivity v regionu. Jejím přímým nadřízeným bude viceprezident společnosti Infiniti pro oblast EMEA Fintan Knight.

Podle tiskové zprávy přebírá Orna Conway funkci v době, která je pro značku zvláště důležitá – před uvedením nového exkluzivního sedanu střední třídy Infiniti Q50, které je plánováno na září, a uprostřed sezóny závodů Formule 1, ve které tým Infiniti Red Bull Racing usiluje o další mistrovský titul. „Letošní rok je pro značku Infiniti z řady důvodů velmi důležitý,“ uvedl Fintan Knight. „Orna bude významnou posilou našeho týmu v úsilí o další rozvoj značky Infiniti.“

Conway přichází do Infiniti ze společnosti Audi Ireland, kde pracovala jako generální ředitelka pro produkt a marketingu. Předtím zastávala různé marketingové funkce v oblasti finančních služeb, maloobchodu a spotřebitelském sektoru, v nichž se specializovala na budování značek.

Orna Conway nastoupí do své nové funkce 1. srpna ve Švýcarsku.