kalkulatorobrazovek.cz – spočítejte si svou LED obrazovku ON-LINE

kalkulatorobrazovek.cz

kalkulatorobrazovek.cz

Čím dál více investorů, marketingových specialistů, majitelů společností a sportovních manažerů zvažuje investici do LED velkoplošné obrazovky. Ale jak jednoduše zjistit kolik taková LED obrazovka stojí? Řešení je nasnadě – existují stránky www.kalkulatorobrazovek.cz, kde získáte 2 až 3 prvotní cenové alternativy během pár minut a v pouhých třech navazujících krocích. Svou LED obrazovku si tak spočítáte ihned a on-line. Samozřejmě jsme Vám k dispozici i na čísle 606 223 224.

kalkulatorobrazovek.czkalkulatorobrazovek.cz

A k čemu můžete LED obrazovku využít?

- k propagaci své firmy
- pro image své firmy
- k zvýšení zisků za reklamu
- jako unikátní a flexibilní informační kanál

kalkulatorobrazovek.czkalkulatorobrazovek.cz

LED velkoplošnou obrazovku se zárukou 36 měsíců od nás spokojeně využívají již společnosti jako Škoda auto, Seznam.cz, Divadlo J. K. Tyla, WSM, Pozemní stavby Děčín či společnost JTH nebo Kodak Expres.

Také mnohé nákupní centra vlastní již svou LED obrazovku právě od nás – NC Fontána, NC Rozkvět či NC Delta.

Mezi sportovními kluby a arénami LED technologie využívají například HC Sparta, USK Praha, FC Baumit Jablonec, KV aréna, basketbalová hala Královka a mnohé další.

kalkulatorobrazovek.czkalkulatorobrazovek.cz

LED obrazovku můžete umístit kamkoliv, záleží na účelu k němuž ji hodláte využít. LED obrazovku Vám vyrobíme v jakékoliv velikosti a tvaru, obloukovou, rohovou, ve formátu 16:9 nebo 21:9, ale i pro využití s funkcí scoreboardu.

V současné době se LED obrazovky využívají v mnohé míře v kongesových sálech místo projekcí. Díky vysoké svítovosti a dalším parametrům, může být v sále denní světlo a vše co je zobrazováno na LED obrazovce je excelentně vidět.

kalkulatorobrazovek.czkalkulatorobrazovek.cz

Zvažujete i Vy možnost pořídit si LED obrazovku, LED velkoplošnou obrazovku či jakoukoliv variaci LED technologie? Jděte na www.kalkulatorobrazovek.cz. Zde v jednoduchých 3 krocích zjistíte, v jaké cenové relaci by se pohybovala ta vaše.

KROK 1 – vyberete si umístění LED obrazovky
KROK 2 – vyberete si její velikost
KROK 3 – vyberete si pohledovou vzdálenost obrazovky

Nakonec získáte přehledný výsledek, který si můžete nechat následně zaslat na váš email ve formátu PDF. A teď už jen zvažte, kdy si svou vlastní LED obrazovku pořídíte Vy.

V případě potřeby jsme tu pro vás na čísle 606 223 224.

Trico - logoTrico - logo

www.kalkulatorobrazovek.cz
www.reklamniobrazovka.cz
frantisek@reklamniobrazovka.cz
+420 606 223 224