Kampaně na Rapid a Loverator se staly hity říjnového internetu

ViralBrothers

ViralBrothers

Mikrostránka Testujrapida.cz a stránky nabízející erotické pomůcky Loverator.cz se probojovaly na říjnový Seznam skokanů internetu, který zveřejňuje portál Seznam.cz.

Jeden z největších tuzemských zadavatelů reklamy a prodejce pomůcek zpříjemňujících sex se se svými kampaněmi dostali do TOP10 Seznam Skokanů internetu v kategorii Komerční produkty. Škodovce se podařilo zájem vyvolat projektem Testuj Rapida, který spustila v rámci kampaně na uvedení nového modelu na trh, Loverator.cz dostal uživatele internetu na své stránky virální kampaní.

Podívejte se na kampaň Loveratoru:

Seznam skokanů odráží zájem uživatelů o témata, mediální kauzy či aktuální události, které se v daném měsíci staly a uživatelé se snažili o daném tématu zjistit na internetu více informací nebo souvislostí. Nejedná se o seznam nejhledanějších dotazů za uplynulý měsíc, ale o dotazy, které byly v daný měsíc pro lidi nejzajímavější. A možnost testování nového rodinného vozu po dobu třech měsíců byla tím pověstným úderem na hlavičku hřebíku, který se podařilo společnosti Škoda Auto zasadit. Kampaň kreativně připravil Hot House Škoda Auto, který tvoří zástupci mezinárodního marketingu Škoda a zástupci agentur. O tom, jak se kampaň připravovala, se dočtete v tištěné verzi Strategie, která vychází 15. listopadu.

Prodejce erotických podložek Loverator.cz se rozhodl zvýšit návštěvnost stránek a tím i prodeje ve spolupráci s agenturou ViralBrothers. Ta vytvořila pro YouTube video zapadající do série Debilní kecy. Spot „Debilní kecy, co holky neříkají“, má po měsíci na YouTube 912 tisíc zhlédnutí a ViralBrothers ve svém blogu z 10. října, tedy tři dny po spuštění kampaně udávají třicetiprocentní proklik z hlavního videa na stránky Loverator.cz, kde je umístěn bonus s názvem „Co holky neříkají při sexu“?

Rozhovor s ViralBrothers si přečtěte zde:

TOP10 Skokanů českého internetu za říjen 2012 v kategorii Komerční produkty:

1. Šperky akce
2. www.CEZ
3. Servis24 internetbanking
4. Google maps
5. www.TestujRapida
6. Potraviny na pranýři
7. Youtube music
8. Xiaomi MI2
9. Loverator
10. Kontaktní čočky

Zdroj: Seznam.cz