Kofila spustí klip s lidmi z festivalů

Kofila

Kofila

"Kofila, Staň se součástí něčeho velkého" je název projektu, který odstartoval v létě na vybraných hudebních festivalech, jako byly například Benátská noc, Sázavafest, Hip Hop kemp nebo České Hrady. Výsledkem je klip, na jehož tvorbě se podílela široká veřejnost. Videoklip poběží jak v TV, tak třeba i v síti multikin Cinestar.

Každý návštěvník stánku Kofila mohl v průběhu léta na festivalech ochutnat vychlazenou tyčinku Kofila nebo novinku Kofila latte a inspiroval se k natočení vzkazu či zprávy do Kofilomatu. Ti, kdo nahráli vzkaz, získali možnost stát se součástí videoklipu Kofila, který bude veřejnosti odhalen v průběhu října.

Videoklip bude vysílat TV Óčko, síť multikin Cinestar před vybranými filmy a objeví se také na vybraných autobusových linkách Student Agency v ČR i SR. Na letní festivalovou část v současnosti navazuje Kofila s komunikací cílenou na studenty vysokých škol a návštěvníky vybraných kin v ČR i SR. Autorem kreativního konceptu je agentura McCoy & Partner, která celý projekt rovněž realizovala. Režisérem videoklipu je Petr Kout. Jeho digitální část má na starosti agentura Zaraguza.

Kofila v červnu také začala komunikovat na Facebooku. Každý, kdo nahrál na festivalu svůj vzkaz, mohl své video najít, sdílet, ale také sbírat hlasy, aby se dostal do finálního videa. Kofila na Facebooku nově spustila aplikaci Kofilaart, kde inspiruje své fanoušky k jednoduchému vytvoření uměleckého díla společně se svými přáteli.

Čtěte také: