Mladá fronta a ArtGen Office Gallery pořádají první Business-lifestyle festival Office NIGHT

ArtGen Office Gallery

ArtGen Office Gallery Zdroj: ArtGen Office Gallery

Vydavatelství Mladá fronta ve spolupráci s deníkem E15, týdeníkem Euro, magazínem ZEN a časopisy ForMen a Moje psychologie pořádá svého druhu ojedinělý Business-lifestyle festival Office NIGHT s mottem: „V práci nepracujeme. V práci žijeme“. V hlavním hudebním programu vystoupí s kapelou B-Side Band bandleadera Josefa Buchty zpěvák Vojtěch Dyk, který je také tváří podzimní ForMen Fashion Bible.

Mix inteligentní zábavy a inspirace pro kariéru, který je určen pro širokou veřejnost, se bude konat ve čtvrtek 15. října 2015 od 18.00 do 22.00 hodin v prostorách Holešovické tržnice a budovy ArtGen Office Gallery.

„Office NIGHT je výjimečná akce, která se v Praze ještě nekonala. Podobné „urban“ čili městské akce pro „business people“ jsou ale stále běžnější v západních metropolích, aktuálně například v Londýně. Vojtěch Dyk je jednou z nejcharismatičtějších mužských celebrit, a tak jsme naši spolupráci na fashion stories v podzimní ForMen Fashion Bibli rozšířili o Business-lifestyle festival s názvem Office NIGHT,“ řekl Jan Müller, šéfredaktor časopisu ForMen. Vojtěch Dyk vystoupí v hudební show, která v rámci programu proběhne na hlavním festivalovém pódiu, kde také slavnostně pokřtí speciální říjnové číslo magazínu ForMen.

ArtGen Office GalleryArtGen Office Gallery | ArtGen Office Gallery

Festival Office NIGHT je akce vytvořená pro všechny čtenáře ekonomických a lifestylových titulů vydavatelství Mladá fronta. Návštěvníci si budou moci poslechnout další skvělé interprety jako Debbi a Xaviera Baumaxu. Koncerty doplní několik vystoupení kreativní formace Cirkus trochu jinak. V prostorách hi-tech budovy Gen budou představeny nové kolekce módních značek. Zde vystoupí i skvělí řečníci a motivátoři, za centrum komplexní medicíny „Hnízdo zdraví“ bude hovořit lékař proslavený svými poznatky v oblasti psychosomatiky Jan Hnízdil. Návštěvníci se budou moci pobavit focením s populárním Fotonautem. V areálu festivalu bude také mnoho stánků, kde bude možné si zakoupit skvělé jídlo a nápoje.

Bonusem akce jsou soutěže jak pro širokou veřejnost, tak pro „business people“. Vyhrát je možné dárkové poukázky Gant a další hodnotné ceny a firmy mohou vyhrát inzertní prostor v deníku E15 v hodnotě jeden milion korun.

Festival Office NIGHT, to je hudba + móda + kariéra + design + vztahy + zdraví.

Více informací k programu festivalu a soutěžím naleznete zde: www.officenight.cz