Na trh vstupují dva nové tituly o designu a životním stylu

Soffa_správnátitulka

Soffa_správnátitulka

Nový elektronický časopis o designu a životním stylu Soffa, který založily dvě bývalé autorky z časopisů Elle Decoration a Marianne bydlení Adéla Kudrnová a Lenka Hlaváčová, má oslovit mladé náročné čtenáře ze střední a východní Evropy. Další titul o designu a módě začne současně vydávat i společnost Czech Fashion Media pod názvem D. Titul má vycházet jako dvouměsíčník v nákladu 10 tisíc kusů, jak píše server Mediaguru.

Soffa je elektronický magazín zaměřený na současný design, interiéry, cestování, jídlo a příběhy lidí. Časopis si bude zakládat na autorském obsahu, minimalistické grafice a vlastních fotografiích. Do pravidelného režimu dvouměsíčníku titul přejde svým aktuálním letním číslem po dvou „nultých“ vydáních. Magazín bude vycházet zdarma v české a anglické verzi. Vydavatelem je společnost Soffa.

Tištěný titul o módě a designu s názvem D má stát 79 korun. Distribuci má zajišťovat společnost Mediaprint & Kapa, k dostání bude na prodejních místech sítě HDS Retail, Valmont a dalších vybraných, jak píše Mediaguru.