Oriflame ČR má nového ředitele

Johan Stahl byl jmenován novým ředitelem Oriflame ČR

Johan Stahl byl jmenován novým ředitelem Oriflame ČR

Do vedení české pobočky švédské kosmetické společnosti Oriflame nastoupil už v půlce prosince Johan Ståhl. V pozici ředitele Oriflame Česká republika vystřídal Mirka Kopřivu, který po čtyřech letech ve funkci odchází do Ruska, kde bude mít na starosti efektivní segmentaci trhu.

Pětatřicetiletý Johan Ståhl přichází ze Švédska, kde se pohyboval především v oblasti médií. Před nástupem do Oriflame zastával řídící posty v rámci významných švédských vydavatelství. Začínal jako obchodní manažer švédského deníku Kvällsposten a postupně se vypracoval až na místo prezidenta jednoho z největších švédských vydavatelství Skänemedia. Sám spoluvlastní několik menších firem – od mobilních technologií po reklamní agenturu. Oriflame je první firma přímého prodeje, kde od prosince loňského roku působí.

„Oriflame Česká republika platí v celém Oriflame za jakýsi rodinný diamant a můj úkol tady je nejen zachovat jeho lesk, ale pokud možno přidat ještě pár fazet,“ říká Johan Ståhl a dodává: „Mám rád výzvy a tato práce bezesporu výzvou je. Chci přesvědčit své kolegy a prodejce, kterých si velmi vážím, že Oriflame může být ještě úspěšnější.