Partii na Primě budou nově uvádět Kašparovská a Hauptvogel

Terezie Kašparovská

Terezie Kašparovská Zdroj: TV Prima

Diskusní Partii TV Prima budou nově uvádět moderátoři večerních zpráv Terezie Kašparovská a Tomáš Hauptvogel. Prima se tak rozhodla poté, co v minulém týdnu odchod oznámil dosavadní moderátor Jan Punčochář.

Moderátoři Zpráv FTV Prima se v debatě budou střídat podle potřeby. Kašparovská si svou premiéru odbyla již v neděli. „Byly to trochu nervy, scénář jsme ladili do poslední volné vteřiny, a i přes lehkou trému, která se na začátku dostavila, jsem si moderování Partie užívala,“ uvedla.

Oba moderátoři podle televize patří k nejzkušenějším parlamentním zpravodajům FTV Prima. „Partie je pro mě obrovská výzva. Vždyť moderování politické debaty je to nejvíc, čeho může moderátor v televizi dosáhnout. Velmi si vážím důvěry, kterou jsme s Terezií dostali. Je to obrovská příležitost,“ poznamenal Hauptvogel.

Punčochář, který v minulém týdnu oznámil odchod z televize z rodinných důvodů, uváděl Partii od roku 2010, kdy jako zástupce šéfredaktorky zpravodajství a publicistiky Jitky Obzinové vystřídal Milana Šímu. Partie se vysílá každou neděli v 11:00.

Terezie Kašparovská, Tomáš HauptvogelTerezie Kašparovská, Tomáš Hauptvogel | TV Prima