Passion vyhrála tendr Hard Rock Cafe

Passion Communiacation

Passion Communiacation

Passion Communications zvítězila ve veřejné soutěži na zajištění komunikace pro společnost Hard Rock Cafe Praha. Oficiálně se tak stává agenturou zodpovědnou za koordinaci kompletního komunikačního portfolia společnosti. Smlouva o spolupráci byla podepsána na jeden rok.

Výkonný ředitel Passion Communication Brendan Donnelan ke jmenování řekl: “Pro naši agenturu je to významný úspěch, neboť Passion na českém trhu působí poměrně krátce. Přesto byla naše nabídka vyhodnocena jako nejlepší, a to zejména díky své kreativní koncepci a schopnosti zajistit jednotnou platformu obsahující jak reklamní, tak I PR komunikaci,” vysvětlil Donnelan.

Důraz by měl být kladen v prvé řadě na digitální komunikaci a korporátní public relations. Passion Communications zajistí komunikaci některých klíčových globálních témat společnosti, například soutěže pro začínající kapely Hard Rock Rising či londýnského open-air hudebního festivalu Hard Rock Calling, ale i propagační kampaně jednoltivých jídel a nápojů podávaných v zařízeních Hard Rock Cafe. Letos v lednu již Passion Communications medializovala výstavu uměleckých děl slavných rockových hvězd s názvem The Art of Hard Rock.

“Hard Rock Cafe je silná značka, která nabízí skvělý komunikační potenciál. Hudba jako taková, a hard rock zvlášť, je už sama o sobě skvělým tématem, které přímo volá po komunikaci na více platformách, ať už se jedná o print, digitál či sociální sítě. Lepšího klienta jsme pro tento účel snad ani nemohli získat,” řekl k zaměření nového klienta Donnelan.