Pětibojař Svoboda uvedl pro T-Mobile nový Samsung

T-Mobile chce rozběhat Česko i za pomoci Davida Svobody

T-Mobile chce rozběhat Česko i za pomoci Davida Svobody Zdroj: archiv

T-Mobile chce rozběhat celou republiku. V kampani, kterou zajišťuje agentura Geometry Global, mu k tomu má dopomoci i olympijský vítěz David Svoboda.

Společnost T-Mobile představuje nový telefon Samsung Galaxy S6 za pomoci sportovních výkonů moderního pětibojaře Davida Svobody, se kterým při úvodní akci kampaně pořádané aktivační agenturou Geometry Global soutěžili v běhu na trenažéru návštěvníci pražského Obchodního centra Chodov. Vyhrát mohli právě nově nový model telefonu Samsung.

Kampaň proběhla v rámci příprav běžeckého projektu T-Mobile Olympijský běh, který chce ve středu 24. června rozběhat celé Česko. Podle odhadů by se běhu, který se bude konat na více než patnácti místech republiky a také přes běžeckou aplikaci Endomondo, mělo zúčastnit okolo patnácti tisíc běžců všeho věku. Všechny závody dospělých budou mít jednotný start v 18 hodin, o který se postará hlavní mediální partner Český rozhlas. Právě z jeho éteru zazní startovní výstřel, který bude platit i pro účastníky přes běžeckou aplikaci.

Přípravy na akci, kterou zaštiťuje T-Mobile společně s Českým olympijským výborem, má na starosti aktivační agentura Geometry Global. Ta jednotlivé běhy rozdělila do čtyř kategorií dle jejich organizačního zajištění na zlaté, stříbrné a bronzové. Čtvrtou možností, jak vyběhnout je právě prostřednictvím běžecké aplikace s Individuální výzvou.

Už nyní je jisté, že se do projektu zapojí olympijské vítězky Kateřina Neumannová a Miroslava Knapková a další známí sportovci jako atlet Pavel Maslák nebo právě moderní vícebojař David Svoboda.

Projekt je součástí interní i externí komunikace T-Mobilu. Český olympijský výbor navíc zapojuje do projektu své vybrané partnery, protože právě výročí založení Mezinárodního olympijského výboru stálo na počátku celé myšlenky akce. Agentura Geometry Global zastřešuje všechny přípravy, komunikuje s klíčovými partnery a dozoruje nad realizací hlavních závodů.